Zgodni glumac Kim Min Jae nedavno je potvrdio svoj sljedeći glumački projekt!

Predstavnik industrije izvijestio je 9. ožujka da je glumcu ponuđeno da glumi glavnu glavnu ulogu u novoj drami KBS 2TV pod nazivom 'Dal Li i Gamja-tang'. Nakon što je čula ovu vijest, agencija Kim Min Jae potvrdila je da je glumac prihvatio ponudu da glumi u novoj KBS drami 'Dal Li and Gamja-tang'.

Lik Kim Min Jae u filmu 'Dal Li and Gamja-tang'

'Dal Li i Gamja-tang' je romantična dramska serija koja će sadržavati ljubavnu priču muškarca i žene koji su dvije sušta suprotnosti. Kim Min Jae tumačit će lik Jin Mu Haka, čovjeka koji je rođen iz obitelji koja vodi malu gamja-tang (začinjeni gulaš od svinjske okosnice) restoran i na kraju prerastao u globalnu prehrambenu korporaciju DonDon F&B.Kim Min Jae potvrdila nastup u novoj drami KBS-a 'Dal Li and Gamja-tang(Foto: Kim Min Jae Official Instagram (real.be))
Kim Min Jae potvrdila nastup u novoj drami KBS-a 'Dal Li and Gamja-tang'

On je direktor tvrtke, ali Kim Min Jae je daleko od savršenstva jer nije toliko inteligentan i uvijek je bio na posljednjem mjestu u razredu dok je još bio u školi. Planira preuzeti umjetnički muzej koji je izvorno bio u vlasništvu žene po imenu Kim Dal Li. Tijekom svog pokušaja da zauzme muzej, ukrsti se s Kim Dal Li i na kraju se zaljubi u nju.

Kim Min Jae potvrdila nastup u novoj drami KBS-a 'Dal Li and Gamja-tang(Foto: Wikimedia Commons)
Kim Min Jae potvrdila nastup u novoj drami KBS-a 'Dal Li and Gamja-tang'

Prethodno je otkriveno još u siječnju 2021. da će glumica Park Gyu Young vjerojatno glumiti glavnu žensku ulogu Kim Dal Li. No, potvrde s glumičine strane još nema. Dramu će napisati Son Eun Hye, a voditelj Lee Jung Sub.

Također pročitajte:Tko će biti vodeći čovjek sljedeće nacije? Zvijezde K-drame Kim Seon Ho, Nam Joo Hyuk i drugi bore se za mjesto!

Skromni početak Kim Min Jae u industriji zabave

Južnokorejski glumac i reper Kim Min Jae postao je nadaleko poznat po svojoj ulozi u brojnim televizijskim serijama, a to su 'Second 20s' (2015.), 'My First Time' (2015.), 'Dr. Romantično' (2016.), 'Čuvar: Usamljeni i veliki Bog' (2016.), 'Tempted' (2018.), 'Flower Crew: Joseon Marriage Agency' (2019.), 'Dr. Romantični 2' (2020.) i 'Voliš li Brahmsa?' (2020.).

Kim Min Jae potvrdila nastup u novoj drami KBS-a 'Dal Li and Gamja-tang(Foto: Kim Min Jae Official Instagram (real.be))
Kim Min Jae potvrdila nastup u novoj drami KBS-a 'Dal Li and Gamja-tang'

Kim Min Jae započeo je svoju glumačku karijeru u zajedničkoj južnokorejsko-vijetnamskoj drami 'Forever Young' iz 2014. Nakon toga uslijedilo je cameo pojavljivanje u tvN drami pod nazivom 'I Need Romance 3' (2014.) u kojoj je prikazao lik idolskog pjevača koji se sprema za svoj debi.

Kim Min Jae dobila je ulogu u Mnetovoj drami 'Perseverance Goo Hae Ra' 2015. nakon što je prisustvovala nekoliko audicija. Zatim je glumio cameo ulogu u KBS2-ovoj drami 'The Producers' u kojoj je glumio jednog od članova glumačke ekipe 2 Days & 1 Night - Sezona 5. Iste godine (2015.) Kim se pridružila rap natjecanju 'Show Me the Money 4' kao natjecateljica.

Kim Min Jae potvrdila nastup u novoj drami KBS-a 'Dal Li and Gamja-tang(Foto: Kim Min Jae Official Instagram (real.be))
Kim Min Jae potvrdila nastup u novoj drami KBS-a 'Dal Li and Gamja-tang'

Brzo naprijed u 2020. godinu, Kim Min Jae ponovio je svoju ulogu Park Eun Tak u 'Dr. Romantično 2'. Zatim je uslijedila njegova najnovija drama 'Voliš li Brahmsa'? u kojem je prikazao lik svjetski poznatog pijanista.

Možda ti se svidi:SBS objavio prvi teaser za 'Do You Like Brahms?' Glavne uloge tumače Kim Min Jae i Park Eun Bin

Kiltandkeeley je vlasnik ovog članka.

Napisala Liza Parker