Kim Sun Ah govorila je o 'Secret Boutiqueu' i svom životu glumačke karijere.

Drama će se vrtjeti oko života Jenny Jang (Kim Sun Ah). Gledajte kako se Jenny pretvara iz obične zaposlenice u kupatilu u glamuroznu i moćnu lobisticu. Ova drama govori o njenom putu do uspjeha i ženama koje sanjaju o moći, osveti i opstanku na ovom svijetu.

Snimanje je održano na Baliju. Izgled Kim Sun Ah izgledao je prirodnije i smirenije od njenog lika u 'Secret Boutique'. Nosila je gornju odjeću, pletiva i moderne dodatke kako bi pokazala svoj modni izgled. Lijepo izgleda sa svojom otmjenom pozom i elegantnim osmijehom.Sjela je za intervju nakon svoje slike. Kim Sun Ah tada je podijelila, ' Razlog zašto sam odabrao glumiti u ovoj drami bio je taj što svim srcem poštujem redatelja Park Hyung Kija i vjerujem mu. ' Vjerovala je redatelju kada joj je rekao da se ošiša i promijeni boju kose za hrabre čari Jenny Jang. Radila je s redateljem Park Hyung Kijem u filmu 'Miris žene'. Rekla je da joj je pozornost privukao ženski lik koji je vodio 'Secret Boutique'. Rekla je da će se spektar glumica više razvijati u ovakvom žanru. Rekla je da je ovo za nju novi žanr i nezaboravna drama.

Jenny Jang opisala je kao patetičnu i sumornu osobu koja skriva svoje pravo ja kako bi se mogla osvetiti. Usporedila je svoje likove u sadašnjoj i prethodnim dramama. Rekla je da je kemija Park Bok Ja i Woo Ah Jin nevjerojatna u 'Woman of Dignity'. Rekla je da je kemija Jenny Jang i dama iz Deo grupe jedinstvenija i zanimljivija. Park Bo Ja bio je najbolji lik Kim Sun Ah u drami.

Pitali su je o njenoj karijeri glumice. Kim Sun Ah je podijelila, ' Omogućuje mi da u kratkom vremenu budem druga osoba. Kroz ovo sam u stanju naučiti stvari. Možda se čini čudnim, ali svaki lik koji igram zapravo me nečemu nauči. Također želim svaki put dati sve od sebe kako bih mogla nastaviti poboljšavati svoje glumačke vještine. ' Želi isprobati nove stvari i iskoristiti mnogo prilika u glumi. Želi usavršiti svoje glumačko umijeće i pokazati gledateljima da može prihvatiti različite uloge. Ona misli da će obožavatelji obožavati gledati različite žanrove. Zahvalna je na podršci koju dobiva od svojih obožavatelja.

Slika i intervju Kim Sun Ah bit će predstavljeni u prosinačkom broju magazina Grazia.