Popularno smatrana jednom od prelijepih korejskih glumica, Song Hye Kyo je čak bila zaštitno lice dvaju velikih K-beauty brendova: Laneige i Sulwhasoo.

korejska glumica Song Hye Kyo(Foto: Instagram Song Hye Kyo)

Superzvijezda K-drame nadaleko je poznata po svom blistavom, rosnom tenu. Ova 38-godišnjakinja rijetko se viđa s teškom šminkom i dopušta da njena prirodna ljepota zablista otkako je počela kao ambasadorica Laneigea do sadašnje uloge zaštitnog lica Sulwhasooa. Žene iz cijelog svijeta žure kupiti i oponašati njezin zavidan sjaj!

Slijedite osnovne korake za njegu kože i šminkanje u nastavku kako biste postigli blistavu kožu poput Song Hye Kyo.Uvijek temeljito očistite kožu

korejska glumica Song Hye-Kyo(Foto: Amazon)
Tajne ljepote korejske glumice Song Hye-Kyo za blistavu kožu

Sulwhasoo nježno ulje za čišćenje

Prije početka bilo kakve rutine ili nakon dnevnog rada, počnite čistiti kožu. Koristite ulje za čišćenje ili mlijeko za čišćenje koje otapa šminku i prljavštinu. Sulwhasoo nježno ulje za čišćenje pomoći će eliminirati sebum i prljavštinu za čistiju i zdraviju kožu.

Investirajte u zdravu rutinu njege kože

korejska glumica Song Hye-kyo(Foto: Twitter, Instagram)
Tajne ljepote korejske glumice Song Hye-kyo za blistavu kožu

Sulwhasoo First Care aktivirajući serum

Song Hye Kyo voli maziti nakon temeljitog čišćenja pomoću seruma koji uklanja bore i gubitak elastičnosti. To će pomoći u poboljšanju čvrstoće kože, zategnutosti, glatkoće i svjetline za mladenački ten. Ovaj proizvod je dobar za sve tipove kože.

Redovito maskirajte

korejska glumica Song Hye-kyo(Foto: Amazon)
Tajne ljepote korejske glumice Song Hye-kyo za blistavu kožu

Sulwhasoo koncentrirana kremasta maska ​​s ginsengom

Korejke i njihovi režimi ljepote uključuju važnost maski. Bez obzira na to mogu li kremaste maske, maske na platnu ili čak maske za spavanje nadopuniti vašu postojeću rutinu njege kože. Poboljšava stanje teksture kože. Isprobajte Sulwhasoo koncentriranu kremu od ginsenga kao omiljenu kremu Song Hye Kyo. Ima teksturu nalik na tkaninu zasićenu kremastom maskom koja koži daje revitalizirajuće blagodati ginsenga.

Manje je više kada je u pitanju podloga

korejska glumica Song Hye-kyo(Foto: Amazon)
Tajne ljepote korejske glumice Song Hye-kyo za blistavu kožu

Sulwhasoo's Perfecting Cushion EX

Nakon njege kože i završne obrade šminke prirodnog izgleda, klonite se mat podloga ili podloga s visokom prekrivkom. Song Hye Kyo voli Sulwhasoo Perfecting cushion. Sadrži vlažnu formulu koja se može izgraditi i koja se neprimjetno prianja na kožu i ostaje u boji tijekom cijelog dana.

Uokvirite svoje lice dobro definiranim obrvama

(Foto: Amazon)
Tajne ljepote korejske glumice Song Hye-kyo za blistavu kožu

Sulwhasoo's Perfector za obrve

Sa blistavom kožom, Song Hye Kyo nikad nije viđena bez savršeno definiranih lukova obrva. Dobivanje savršenih obrva poput njezinih zasigurno je postignuće koje može naglasiti vaše crte lica. Sulwhasoo's Eyebrow Perfector ima četiri nijanse koje možete izabrati. Dolazi s ravnom olovkom na jednom kraju tako da možete crtati sitne poteze koji izgledaju poput dlačica na obrvu. Također, ima četkicu koja vam omogućuje da ih izblendate za prirodno punije obrve.

Osvijetlite svoj ten jarkom bojom usana


korejska glumica Song Hye-kyo(Foto: Amazon)
Tajne ljepote korejske glumice Song Hye-kyo za blistavu kožu

Sulwhasoo Essential serum za usne u stiku

Možda se odlučila za prirodan makeup look i jedva da nosi hrabre boje, ali poznaje moć svijetlog ruža za usne. Sulwhasoo Essential Lip Serum Sticks savršen je sa svojom ultra-kondicionirajućom formulom i čistim prekrivanjem. Jednim potezom dobivate žive boje, a istovremeno osiguravate da vaše usne ostanu meke i glatke.

Pogledajte najnoviju reklamu Song Hye Kyo!