Glumačka ekipa 'House on Wheels 3' i gosti Rain i pjevač Uee govorili su o angažmanu Gong Myunga.

Dana 9. studenoga, njegova agencija, Saram Entertainment, objavila je datum upisa, potvrđujući da će kao aktivni vojnik početi 14. prosinca. Nažalost, 'mjesto i vrijeme njegova uručenja bit će obavljeni privatno' kako bi se spriječilo širenja COVID-19.

Agencija Gong Myunga također je zamolila obožavatelje za 'toplu podršku' glumcu i njegov povratak nakon odsluženja obveznog vojnog roka.Samo nekoliko dana prije njegovog dana D, glumci i gosti estrade dijele svoja razmišljanja o angažmanu zvijezde 'Lovers of the Red Sky'.

Rain se prisjeća svog vojnog iskustva + zadirkiva Gong Myunga o njegovom regrutiranju

Za najnovija epizoda iz 'House on Wheels 3', grupa sa zvijezdom 'The Ghost Doctor' i Uee otišla je na izlet iscjeljivanja u Nae-Myeon, Hongcheon-gun u Gangwon-dou.

U jednoj od scena Rain razgovara s Gong Myungom o svom vojnom iskustvu i prisjeća se kako ga jesenska sezona podsjeća na vrijeme kada se pridružio vojsci.

'Pridružio sam se vojsci u jesen listopada', rekao je, zadirkivajući 27-godišnjeg glumca zbog izazova s ​​kojima će se morati suočiti kada uđe u vojsku, posebno s teškim vremenskim uvjetima.

Voditeljica 'Kuće na kotačima' Kim Hee Won pridružila se razgovoru i spomenuo svoje iskustvo, rekavši da mu je bilo jako hladno do točke kada se ledeno vrijeme može osjetiti na njegovim kostima.

Štoviše, grupa se našalila o Gong Myungovom angažmanu koji je trajao i do 15 godina, što je nasmijalo cijelu sobu.

Šale o regrutaciji nisu tu prestale jer je glumac veteran i 'House on Wheels 3' redoviti oslonac Sung Dong Il objasnio unutrašnju šalu o vojnicima koji grade vlastite kafiće nakon što izađu iz vojske.

'Rekli su da su otvorili kafić nakon što su otpušteni iz vojske', rekao je, dok se Uee javio i rekao: 'Onda, oko 2024.?' na što je Gong Myung odgovorio da bi mogao izaći 2020.3.

Gong Myung jedan je od nekoliko glumaca Kdrame koji će se prijaviti u vojsku ove 2021.

U studenom se Seo Kang Joon pridružio vojsci kao aktivni vojnik, kao i Jang Ki Yong, prošlog 23. kolovoza, odmah nakon što je završio snimanje serije 'Now, We Are Breaking Up' sa zvijezdom Hallyu Song Hye Kyo.

Gong Myung aktivnosti prije regrutacije

Prije nego što se zaposlio, 27-godišnji glumac završio je svoju posljednju kdramu 'Lovers of the Red Sky' zajedno s Kim Yoo Jungom i Ahn Hyo Seopom.

Očarao je gledatelje svojim zadivljujućim vizualima i glumačkim umijećem dok je preuzeo drugu glavnu ulogu princa Yanga Myunga.

ČITAJ VIŠE: Agencija Gong Myunga Saram Entertainment objavljuje datum upisa zvijezde 'Ljubavnici crvenog neba'

Ljubitelji crvenog neba(Foto: SBS Official Instagram) Gong Myung

Osim u svojoj redovnoj emisiji 'Kuća na kotačima 3', Gong Myung je nedavno krasio naslovnicu Vogue Korea i pričao o tome da je u društvu starijih glumaca u dugogodišnjoj tvN emisiji.

Gong Myung za Vogue(Foto: Saram Entertainment Official Instagram) Gong Myung

'Nisam baš sramežljiv tip, pa mi nije bilo teško zbližiti se sa svojim seniorima. Ponekad sam introvert, ali ne i kada je u pitanju uspostavljanje odnosa s ljudima', rekao je, misleći na kolege Sung Dong Ila i Kim Hee Won.

U SLUČAJU DA STE PROPUSTILI: Glumci 'Ljubitelji crvenog neba' izražavaju duboku zahvalnost nakon što su uspješno završili povijesnu fantastičnu kdramu


KDramastars posjeduje ovaj članak.
Ovo je napisao Shai Collins.