Lee Jae Wook i Go Yoon Jung hvale se svojom intenzivnom kemijom u nedavnoj slici glumaca s Elle Korea!

Zvijezde serije 'Alkemija duša: Svjetlo i sjena' također su otkrile svoja iskrena razmišljanja o ponovnom okupljanju za Drugi dio, svojim glumačkim ulogama i više!

Elle Korea ističe Lee Jae Wooka i Go Yoon Jung Swoon vrijednu kemiju

S vrtoglavim porastom popularnosti filma 'Alkemija duša: Svjetlo i sjena', Lee Jae Wook i Go Yoon Jung oduševili su obožavatelje svojom kemijom u svojoj novoj fotografiji za Elle Korea!(Fotografija: Elle Korea Official)
Lee Jae Wook i Go Yoon Jung

Dvije zvijezde krase izdanje časopisa za prosinac 2022. svojom briljantnom karizmom. U Netflixovoj seriji tumače uloge zaljubljenih ljubavnika čiju je sudbinu izokrenula čarolija koja pomiče ljudske duše.

ČITAJ VIŠE: Go Yoon Jung osuđen zbog optužbi za plastičnu kirurgiju - evo što znamo

Magazin Elle Korea ističe njihovu šarmantnu karizmu u pojedinačnim kadrovima, odjevenim u monokromatski look. Go Yoon Jung obukla je satensku cevnu haljinu koja naglašava njezinu tjelesnu građu i eteričnu ljepotu.

(Fotografija: Elle Korea Official)
Naprijed Yoon Jung (Fotografija: Elle Korea Official)
Lee Jae Wook

U međuvremenu, Lee Jae Wook nosi pleteni džemper s dolčevitom koji je savršen za zimsku sezonu. Par je također usavršio fotografiju dva kadra, naglašavajući njihovu romantičnu sinergiju.

Kroz novu fotku, Lee Jae Wook i Go Yoon Jung dokazuju koliko su izvrsni kao filmski par. Njihova vruća fotosesija je u najnovijem broju Elle Korea, stoga je ne propustite!

Lee Jae Wook i Go Yoon Jung o kemiji 'Alkemije duša'

Nakon snimanja, Lee Jae Wook i Go Yoon Jung razgovarali su o svojim ulogama i kemiji u filmu 'Alkemija duša: Svjetlo i sjena'.

(Fotografija: Elle Korea Official)
Lee Jae Wook i Go Yoon Jung

Glumci su se prvi put sreli na setu drame tijekom snimanja prvog dijela. Međutim, dojam Go Yoon Jung o Lee Jae Wooku bio je vrlo zanimljiv.

'On je sjajan glumac i svi to znaju, ali sam svejedno bila zadivljena njegovom izvedbom na snimanju', priznala je Go Yoon Jung. 'On je zreo i sladak u isto vrijeme pa mi je bilo zabavno snimati s njim.'

(Foto: tvN Drama Official)
Go Yoon Jung dobila prolaznu ocjenu za glumu u 'Alkemiji duša, drugi dio'

Lee Jae Wook također je uzvratio lijepe riječi i pohvalio svog kolegu rekavši: 'Za mene nije bilo lako transformirati se u Jang Uka iz 2. dijela nakon što sam igrao ulogu nevinog Jang Uka više od šest mjeseci.'

'Ali Go Yoon Jung također je proživjela puno teških trenutaka. Impresionirala me njezina predanost poslu', izjavio je Lee Jae Wook.

PROČITAJTE I: Hwang Minhyun proglašen zvijezdom u usponu 2022. + što je sljedeće za glumca

Što se tiče njihovih zajedničkih najtežih scena, odabrali su svoje scene borbe koje prkose gravitaciji. Zbog toga se često oslanjaju jedno na drugo, pa čak i pomažu jedno drugome kako bi bili bolji u čak i zahtjevnijim scenama.

(Foto: tvN Drama Official)
Lee Jae Wook

'Stvorili smo vezu na koju su mnoge kolegice ljubomorne', izjavili su njih dvoje. – Nekako nam se sviđa.

Štoviše, 'Alkemija duša: Svjetlo i sjena' emitira se svake subote i nedjelje u 21:10. KST na Netflixu!

KDramaStars posjeduje ovaj članak.

Napisao Elijah Mully.