Wavve, jedan od najvećih OTT-a, kategorizirao je ove nagrađivane glumce Lee Je Hoona, Namgoong Mina i druge kao ove zadivljujuće tipove heroja K-drame.

Lee Je Hoon, Namgoong Min & More priznati su kao novi junaci K-drame od strane Wavvea(Foto: SBS Instagram (Lee Je Joon) | Namgoong Min Instagram)

Korejska platforma za streaming prepoznala je vrhunske serije iz 2021. 'Taxi Driver', 'One The Woman', 'Youth of May, 'Police University', 'The Veil', 'Uncle', 'Bossam: Steal the Fate' Moonshine, 'Show Window: The Queen's House' i 'Tracer' kao neke od uspješnih korejskih drama koje dosljedno okupljaju gledatelje od početka 2022.

Ali među ovim korejskim dramama, 'Taxi Driver,' One The Woman, 'The Veil', nova drama 'Tracer' i druge hvale se zbog hrabrih i žestokih protagonista.Od Lee Honeya do Namgoong Mina i više, pogledajte ove protagoniste koji su osvojili gledatelje svojim herojskim tipovima i aspektima.

Inteligentni heroji - Lee Honey i Im Siwan

Kada govorimo o herojima pametnim bičem, Lee Honey i Im Siwan su na vrhu liste.

Kraljica ljepote postala je glumica glumila je Jo Yeon Joo, tužiteljicu u SBS-ovoj akcijsko-pravnoj seriji 'One The Woman'.

(Foto : SBS) Honey Lee | One The Woman i dalje

Im Siwan, s druge strane, trenutno glumi Hwang Dong Jua, bivšeg CPA-a koji postaje vođa tima za porezni odjel 5 u Nacionalnoj poreznoj službi.

Im Siwan Nova Drama Tracer(Foto : Wavve) U Siwanu | Tracer šuti

Njihova posebna sposobnost je njihova inteligencija. Njih dvoje prikazuju svoje likove kao heroje koji nikome nisu inferiorni, a svoje znanje i logičke vještine koriste u borbi protiv neprijatelja.

Osim toga, njihov lik ima i slične mračne priče vezane uz oca, što unosi napetost u drami i daje gledateljima znatiželju čemu se veseliti u drami.

Akcijski heroji - Lee Je Hoon i Namgoong Min

Akcijski junaci postaju sve istaknutiji u korejskim dramama. Ovaj tip heroja je onaj koji daje uzbuđenje i pokazuje svoju fizičku snagu kako bi svoju ulogu učinio realističnom.

Nagrađivani glumci Lee Je Hoon i Namgoong Min dobili su priznanje za svoje izvanredne uloge u filmovima 'Taxi Driver' i 'The Veil'.

TAKOĐER VAM SE MOŽDA SVUDJETI: 5 zgodnih negativaca iz K-drame koje ne možete jednostavno mrziti

Lee Je Hoon(Foto: Lee Je Hoon Instagram) Taksist i dalje

Prešli su mjere i oduševili publiku svojim izvedbama. Osim što su izvodili svoje replike, išli su i na tjelesni trening kako bi pripremili ukupnu snagu u scenama borbe.

Lee Je Hoon i Namgoong Min imenovani su za nova lica akcijskih heroja. Svojom izvanrednom borbenom snagom kažnjavaju zlo i daju katarzu gledateljima koji u njihovoj drami uživaju u udobnosti svojih domova.

Namgoong Min - Veo(Foto: MBC Instagram) Namgoong Min | Veo i dalje

Lee Je Hoon je Kim Do Ki u SBS drami 'Taxi Driver', bivši časnik Zapovjedništva specijalnih snaga u Republici Koreji.

U međuvremenu, lik Namgoong Mina Han Ji Hyuk, najbolji terenski agent NIS-a (Nacionalne obavještajne službe).

Obojica su pokazali ogromne akcijske vještine, kao što su borba tijelom, gonjenje automobilom, jahanje po zidu i izvrsne vještine pucanja, što je povećalo uživljenost gledatelja u show.

Kao i većina heroja, i oni su imali traume. Kim Do Ki je traumatiziran smrću svoje majke, koju je ubio serijski ubojica. Han Ji Hyuk traumatiziran je smrću svog oca i bliskog kolege.

Zbog toga su uzeli stvar u svoje ruke i osvetili se počiniteljima zločina.

Nepredvidiva priča koja se odvija u procesu njihove osvete potaknula je radoznalost gledatelja i stekla veliku popularnost.

U SLUČAJU DA STE PROPUSTILI: Namgoong Min se udvarao za vođenje nove pravne drame SBS-a '1000 Won Lawyer'

Tko je od ovih likova vaš omiljeni junak K-drame? Recite nam u komentarima!

Za više vijesti iz korejske drame i slavnih, držite svoje kartice otvorene ovdje u Kiltandkeeleyju.

Kiltandkeeley je vlasnik ovog članka.

Napisao Shai Collins.