Glumac Lee Min Ho odbacuje robustan i zreli izgled Gangnama 1970. radi privlačnog stila dječaka u TNGT-u. Dana 12. veljače, TNGT, koji je također poznat kao Today 'N Going On Tomorrow, objavio je fotografije na kojima se nalazi Hallyu Star.

U nadolazećoj kampanji za proljeće/ljeto pod nazivom Lee Min Ho's Real City Life, glumac pristupa različitim stilskim konceptima u rasponu od poslovnog casual do opuštenog traper izgleda.

TNGT je korejska tvrtka za mušku odjeću s primarnom ciljanom publikom studenata i profesionalaca koji su napredni u modi. Fotografije koje je objavila tvrtka prikazuju zvijezdu u različitim scenama u rasponu od šetnje psa do sramežljive fotografije na kojoj se čini da čita knjigu.Zvijezda je služila kao zaštitno lice za mnoge profilne tvrtke, nakon uspjeha mega hit drame Boys Over Flowers. Ostale preporuke za glumca uključuju LINE poruke u Koreji i Yadeu za kineske potrošače.

Stilovi prikazani u slikovnici odstupaju od koncepta zakopčanih odijela koji su bili istaknuto korišteni u Gangnamu 1970.

Gangnam 1970. je glumcu osigurao prvu veliku filmsku ulogu. Film je poslužio kao njegov glumački povratak nakon uspjeha SBS-ove drame Nasljednici iz 2013.

Smješten u 1970-e, film uključuje poliesterska odijela, a druge mode bile su istaknute tijekom tog doba.

Gangnam 1970. treći je film u uličnoj seriji redatelja Yoo Haa. Glumac Kim Rae Won također glumi u filmu zajedno sa Seolhyunom iz AOA-e. Film se pokazao komercijalnim uspjehom na domaćem tržištu i imaoograničeno otvaranje u Sjedinjenim Državama 6. veljače.

Film će kineskoj publici biti pušten u ožujku. Dodatne scene s popularnim glumcem i Seolhyun bit će uključene u izdanje za kineska kina.