Lee Min Ho je u središtu pozornosti na snimkama iza kulisa za proljeće/ljeto Guess Korea 2015. Video se fokusira na zvijezdu Hallyu, dok modelira u raznim pozama. On unosi svoj muški duh na snimanje trapera i demonstrira svoju zvjezdanu moć.

Video sadrži atraktivne krupne planove traper stilova koji privlače pozornost, uključujući stonewash i tekstil s uzorkom. Kroz oglas isprobava niz ležernih lookova, pokazujući svoju svestranost i lukav šarm. On odražava pojačan osjećaj zrelosti u scenama u kojima nosi kožnu jaknu.Dok prelazi s jednog pogleda na drugi, lako je shvatiti zašto je dobio toliko prilika za podršku.

Njegovo prepoznatljivo lice vrhunac je fotografiranja i veliki dio njegove privlačnosti. Glumac je nedavno na svojim društvenim mrežama podijelio fotografiju na kojoj je mogao nesmetano prošetati ulicama Pariza. On nedvojbeno žudi za privatnošću, ali njegova ogromna baza obožavatelja pridonosi njegovom uspjehu s prilikama za modeliranje.

27-godišnja zvijezda uspješno je prikupila brojne pohvale, uključujući svoje nedavne nastupe za Samsonite. Trenutno se nalazi u Londonu na snimanju za tvrtku putničkih dodataka, koja je za White Day objavila fotografiju glumca s najnovijom torbicom.

Njegova svestranost, koja se očituje tijekom njegovih snimanja, dovela je do njegove popularnosti. Dok su njegove najpopularnije uloge bile srednjoškolske nasljednike, on nastavlja prihvaćati zrelije likove. Tijekom nedavnog intervjua za The Fact, glumac je otkrio kriterije koje koristi pri odabiru novih uloga. U intervjuu je izjavio: 'Svoj izbor temeljim isključivo na tome odgovara li mojim godinama i mogu li to učiniti dobro.'

Lee Min Ho trenutno uzima pauzu od korejske drame kako bi snimio reklame i promovirao svoj film 'Gangnam 1970.'