Mandy Moore prešla je od supruga Ryana Adamsa, od kojeg se razvela početkom godine, jer sada izlazi s frontmenom Dawesa Taylorom Goldsmithom.

Pjevačica 'Candy', koja se prošlog siječnja rastala od supruga Ryana Adamsa nakon gotovo šest godina braka, provodi vrijeme s pjevačicom Dawesa Taylor Goldsmith, a izvor kaže Us Weeklyju da su u vezi, izvješće rekao je .

Mandy Moore je također potvrdila da izlazi s Taylorom Goldsmithom u objavi na Instagramu gdje se pjevačica Dawesa može vidjeti pogrbljenu nad Scrabble daskom. Napisala je: 'Prisjetiti se prošlog tjedna kada je moja riječ od 52 točke zbunila oboje. #fbf.'Hashtag znači Flashback petak.

Prije nego što se udala za Ryana Adamsa, Mandy Moore je ranije hodala s Andyjem Roddickom i Wilmerom Valderramom, glumcem iz serije 'That '70s Show' i sadašnjim dečkom Demi Lovato. Hodala je i sa Zackom Braffom iz filma 'Scrubs'.

Prema Peopleu, Mandy Moore – koja je podnijela zahtjev za razvod u siječnju ove godine – morala se rastati s Ryanom Adamsom.

Izvor je tvrdio: 'Udala se tako mlada, i iako razlika u godinama nije bila velika, i dalje je bilo teško za vezu. Oni su zapravo bili samo dvije vrlo različite osobe. On je takav introvert, a ona možda ne želi svoj život vani svaki dan, ali tako je draga, prijateljska i društvena. Totalne suprotnosti.'

Music News također je dao još jedan trag koji, čini se, potvrđuje da Mandy Moore i Taylor Goldsmith hodaju.

U članku se nastavlja: 'Mandy je uočena u publici na nekoliko Dawesovih nedavnih emisija. Prije nekoliko dana također je podijelila slike s nastupa benda u Minneapolisu i Fargu, oba velika grada na srednjem zapadu Sjedinjenih Država.'

Glumica 'Zamršenog' glasa Mandy Moore i frontmen Dawesa Taylor Goldsmith još nisu izdali izjavu kojom potvrđuju izvješća da su u vezi.