S groznicom 'Meteor Garden' koja pogađa regiju jugoistočne Azije, obožavateljima će se ovo svidjeti. Jerry Yan iz Meteor Gardena 'Dao Ming Si' glumit će neprijatelja Lupina u nadolazećem Live-Action filmu Lupin III!

Anime News Network izvještava da će priča o filmu Lupine III uživo pratiti Lupina i njegove partnere u zločinu prije nego što su postali banda. Oni će se infiltrirati u visoku sigurnost Kovčega Navarone, golemog sefa nalik tvrđavi, kako bi položili pravo na Grimizno srce Kleopatre unutar njega. Kaže se da će onaj tko posjeduje ovo blago 'ujediniti svijet.'

U filmu glume Tadanobu Asano kao detektiv Kōichi Zenigata, Gou Ayano kao Goemon Ishikawa, Shun Oguri kao Lupin, Tetsuji Tamayama kao Daisuke Jigen i Meisa Kuroki kao Fujiko Mine. Originalni lik, Lupinovog neprijatelja Michaela Leeja, glumit će Jerry Yan iz 'Meteor Garden' i F4. Ostali članovi glumačke ekipe su južnokorejski glumac Kim Joon (južnokorejska Hana Yori Dango) i tajlandski glumac Thanayong Wongtrakul (Čovjek niotkuda).Anime News Network također je primijetio da je Oguri prošao 10 mjeseci treninga s palicama i izgubio oko 18 kilograma za tu ulogu. Posjeduje omiljeni Walter P38 iz Lupina III, dok Tamayama nosi poznati Smith & Wesson Model 19 Combat Magnum kao Jigen. Kuroki je izvodila svoje žičane vratolomije kao Fujiko.

Prva adaptacija Lupina III uživo u četiri desetljeća bit će otvorena 30. kolovoza. Snimanje filma počelo je 3. listopada, a glavna fotografija završena 26. prosinca. Produkcija je snimana u Japanu, Tajlandu, Hong Kongu, Singapuru i Filipinima.