'Modern Farmer', k-drama o razočaranom bendu koji pokušava živjeti seoskim životom, počinje ovog vikenda. Drama, u kojoj glume Lee Hongki s FT Islanda, Park Min Woo, Lee Si Un, Lee Ha Nui i Kwak Dong Yeon, posljednja je u naslijeđu k-drame o dečkima iz benda.

U ovoj drami spaljeni rock bend Excellent Souls seli se na selo kako bi izgradio novi život. Ne samo da to nije prva emisija o idolima ili jedina drama u kojoj idoli glume idole; čak nije ni prva k-drama Leeja Hongkija koja igra idola. Ali to je u redu jer k-drame o bendovima obično su zabavne za gledanje.

Evo nekoliko drugih k-drama koje su pogodne za ljubitelje glazbe.'My Lovable Girl': Ova trenutno pokrenuta drama u kojoj glume stvarni idoli koji glume idole pokazuje neke od mračnijih strana industrije zabave. Ima puno zabijanja noža u leđa i rivalstva. Ali Rain, Krystal Jung iz f(x) i L i Hoya iz Infinitea stvaraju uvjerljive glazbene likove koji jedni drugima pomažu stvarati hitove.

'Ti si lijepa': Prva uloga Lee Hongkija kao idola bila je u ovoj priči o časnoj sestri, koju glumi Park Shin Hye, koja se pretvarala da je članica benda u kojem su bili Jang Geun Suk i Jung Yong Hwa. Svi sviraju glazbu i stvorili su tako simpatičnu grupu u ANJELL-u da su obožavatelji drame željeli da i dalje zajedno nastupaju.

'Heartstrings': Jung Yong Hwa iz CNBluea također je glumio glazbenika u ovoj drami. Park Shin Hye glumi studenta tradicionalne korejske glazbe koji pada na njegove rockerske čari.

'Mary je ostala vani cijelu noć': Jang Geun Suk je glumio indie rockera u ovoj drami. Živi u grafitima ukrašenoj garaži koju si ne može priuštiti grijati, ali u redu je jer živi za svoju glazbu. Zatim upoznaje lik Moon Geun Young i nagovara se da se pretvara da je oženi.

'Shut Up Flower Boy Band': 'My Lovable Girl' također nije bio L-ov prvi put da glumi idola. Bio je član cvjetnog benda koji je izabran za najvjerojatnijeg za uspjeh kao idol pripravnik. Ovaj bend je također glumio novog kralja romcoma Sung Joona. Ostali članovi benda bili su Lee Hyun Jae iz indie benda Mate i natjecateljice Superstar K Kim Ye Rim i Kim Min Suk.

'Žena koja se još uvijek želi udati': Veza u ovoj drami počinje kada junakinja, koju glumi Park Jin Hee, presiječe akord gitare koji pripada glazbeniku, kojeg svira Kim Bum. Njezin lik voditelja vijesti na kraju postaje obožavatelj broj jedan njegovog popularnog indie benda.