Kuća u kojoj žive Phil, Claire i njihova djeca Hayley, Alex i Luke upravo je prodana za 2,15 milijuna dolara! Hoće li se s novim vlasništvom morati iseliti i obitelj Dunphy?

Spoiler upozorenje! Predstava koristi samo vanjštinu kuće, ali za scene unutar kuće zapravo koriste zvučnu pozornicu! Dakle, pretpostavljam da se obitelj Dunphy ipak ne seli.

Moderna obitelj Dunphyjeva kuća prodana je za malo manje od tražene cijene od 2,35 milijuna dolara. 20th Century Fox plaća vlasnicima kuće naknadu svaki put kada se tamo snimaju vanjske scene, a čini se da će ovaj aranžman biti obnovljen za nove vlasnike kuće - to jest, ako oni pristanu! No, tko ne bi želio biti dio jedne od najomiljenijih serija danas? Pravo?Slatka kuća od 2792 četvornih stopa nalazi se u četvrti Cheviot Hills na zapadnoj strani Los Angelesa. Ima četiri spavaće sobe, četiri i pol kupatila i kuhinju oblikovanu granitnim pločama. Također ima finu i savršenu bijelu ogradu koju toliko volimo gledati na Modern Family.

Zapravo, druge dvije kuće također se nalaze u blizini. Dom Mitcha, Camerona i Lily nalazi se u Century Cityju, dok se dom Jaya, Glorije i Mannyja nalazi u Brentwoodu. Slično, za predstavu se koriste samo eksterijeri kuća.

Prethodni vlasnik kuće Dumphy, koji je sklopio posao s 20thCentury Fox, je Paul Chiames. Spomenuo je da je kuća postala mini turistička atrakcija, a obožavatelji dolaze okolo kako bi se fotografirali.

'Moderna obitelj' je prošle godine po četvrti put zaredom osvojila najbolju humorističnu seriju. I čini se da bi show mogao pobijediti rekord koji je postavio 'Frasier' s pet pobjeda zaredom. Ili će se TV akademija umoriti od ovoga kao što je to bilo s 'Mad Men', koji je četiri godine zaredom osvojio glavnu nagradu za dramu prije nego što je isključen s Emmyja? Zaista se nadamo prvom!