Eun Hee se priprema i prima nekoliko poziva dok odlazi na posao. Majčin bijes što joj ranije nije odgovarala na pozive zbunio ju je tijekom vožnje. Radi kao urednica u časopisu.

Jin Sook se oprostila od svog supruga, Sang Shika, dok je i on otišao na posao. Njezin najmlađi odrasli sin Ji Woo smirio ju je što se naljutila rano ujutro. Uputila ga je da savjetuje svoju sestru Eun Hee da posjeti njihovu kuću nakon posla.

Eun Joo, najstarija, udana je za liječnika Tae Hyunga zbog prakse u obiteljskoj medicini. Vode privatnu kliniku i žive minimalističkim životom nakon njezinog pobačaja prije pet godina. Nikada nije ostala trudna jer im je život u savršenoj situaciji dok spavaju u odvojenim sobama.Ji Woo odlazi raditi kao honorarni zaposlenik u reklamnoj tvrtki u vlasništvu Chana Hyeoka. On je dobar prijatelj s Eun Hee još od studentskih dana, iako su se Chan Hyeok i Eun Hee posvađale prije pet godina i nakon toga nikada nisu bile u kontaktu.

Eun Joo otvara kliniku dok se Tae Hyung priprema za svoje pacijente. Uzela je svo rublje i oprala ga u praonici koja se nalazi u prizemlju zgrade. Susreće se sa svojim prijateljem Hyu Shukom koji honorarno radi u kafiću u blizini zgrade. Dobro je raspoložena i uživala je u njegovom društvu dok su razgovarali o bilo čemu.

Jin Sook je posjetila stan svoje najstarije kćeri i donijela kimchi za svog muža. Savjetovala je Eun Joo da radi sa svojim mužem kako bi ponovno zatrudnjela. Eun Joo je odbacila tu ideju i rekla da više ne razgovaraju o djeci. Ji Woo, koji se druži sa svojom majkom, poslan je na posao i natjerao njegove sestre da operu odjeću u praonici rublja. Vidio je Hyu Shuka i zapitao se zašto je ostao tamo ne radeći ništa.

Čekali su da Tae Hyung završi posao i našli su se u kafiću. Jin Sook je s djecom i zetom podijelila svoje planove 'završetka' braka. Izraz koji koriste mlađe generacije je isti kao 'razdvajanje' dvoje pojedinaca kojima je teško živjeti zajedno kao bračni par. Eun Joo je vrlo racionalna u svojim odlukama i svađala se s Jin Sook za svoje odluke. Jin Sook je čvrsta i htjela je prodati stan i živjeti sama. Napustila je kafić nakon što se posvađala s Eu Joo.

Eun Hee je upoznala svoju majku u njihovoj kući. Iznenadila ju je odluka da živi odvojeno od oca. Ne želi se više svađati i uvjerava Jin Sooka da ostane uz nju bez obzira na odluku. Posljednjih pet godina nikada nije razgovarala sa svojom starijom sestrom Eun Joo. To se dogodilo kada je Eun Joo podijelila svoju nesklonost Eun Heeinim bivšim dečkom. Eun Hee je otkrila da je njezin bivši dečko devet godina vara. To je isti incident u kojem se svađala s Chan Hyeokom jer joj nije rekao istinu o dijelu koji je Jong-Min varao Eun Hee.

Eun Hee pokrila je hram za meditaciju za članak na kojem radi. Pridružila se kad ju je redovnik pozvao da sjedne i bude dio iscjeljivanja meditacijom. Dok zatvara oči i usredotočuje se na tišinu, vraća se u svoju prošlost. Eun Hee je shvatila sve svoje greške iz prošlosti, te se mora odvojiti od loših uspomena i zatražiti oprost od svojih najmilijih. U trenutku kada je otvorila oči, vidjela je Ji Wooa i Chan Hyeoka kako snimaju video.

Kasnije tog poslijepodneva, Eun Hee je zatražila oprost i popravila svoje prijateljstvo s Chan Hyeokom. Izašli su na večeru i prisjetili se lijepih trenutaka.

Eun Hee je iznenađeno posjetila svoju stariju sestru Eun Joo u kafiću. Vidjela je kako Hyu Shuk vodi neobavezne razgovore s Eun Joo. Dok su razgovarali, Eun Hee se popravila s Eun Joo i zatražila oprost za ono što se dogodilo u prošlosti. Eun Joo je prigovarala zbog svog nezrelog stava kada je prekinula s Jong Minom. Noć završavaju pomirenjem kao obitelj.

Sang Shik voli planinarenje i otišao bi u planine nakon što je zaustavio svoj kamion na noć. U vrijeme kada je bio prvi put, imao je teško srce penjući se na planinu. Njegova supruga objavila je vijest da se odlučila odvojiti od njega. Jin Sook se umorila od života s njim, a nije zadovoljna njihovim brakom. Sang Shik se složio i rekao Jin Sook da učini sve što planira. Dok pješači planinom, susreće nesreću.

Jin Sook je primio poziv iz prijevozničke tvrtke. Sang Shik nije stigao u svoj raspored i izgubio je kontakt od jučer navečer.