Vrativši se u Seul nakon njihovog spontanog putovanja i snimanja dokumentarnog filma, sve postaje nejasno za Yeon Soo (Kim Da Mi) i Woonga (Choi Woo Sik). Očito sukobljeni, njih dvoje su se jako trudili da budu nonšalantni u pogledu zajedničkog poljupca, ali na kraju nisu uspjeli. 9. epizoda 'Naše voljeno ljeto' prikazuje Yeon Soo i Woongovu odlučnost.

'Naše voljeno ljeto' 9. epizoda: Poljubac se zadržava u Yeon Soo i Woongovim umovima i srcima

Stvari postaju još kompliciranije između bivših ljubavnika Yeon Sooa i Woonga kada je ovaj poljubio svoju bivšu djevojku pod kišom tijekom njihova putovanja na odmor. Sada kada su se vratili u Seul, njih dvoje su se toliko trudili zaboraviti što se dogodilo tog kobnog dana.

(Foto : SBS) Kim Da Mi i Choi Woo Sik / Naše voljeno ljeto

Ali njihovi su se planovi izjalovili. Koliko god žele zaboraviti što se dogodilo, to se više podsjećaju na tople usne jedno drugog.Uznemirena Woongovim iznenadnim izbjegavanjem, Yeon Soo je počela previše razmišljati o stvarima i koristila je alkohol kao svoju odluku.

U SLUČAJU DA STE PROPUSTILI: 'Naše voljeno ljeto' 8. epizoda: Sjećanja preplavljuju umove Kim Da Mi i Choi Woo Sik tijekom njihovog putovanja – hoće li im poljubac otkloniti brige?

S druge strane, Woong se zaokupio poslom i nastavio svoje nedovršene crteže, još uvijek misleći na Yeon Soo.

Prijatelji, ljubavnici ili ništa

Pijana Yeon Soo završila je ispred kuće svog bivšeg ljubavnika, neskriveno upadajući u njegov dom dok je još zaudarala na alkohol.

Woong, koji je izbjegavao prvo, nije znao što učiniti. Yeon Soo je oduvijek bila iskrena, pa kada je dobila priliku stati licem u lice s Woongom, nonšalantno ga je pitala o njihovom statusu.

(Foto : SBS) Kim Da Mi i Choi Woo Sik / Naše voljeno ljeto

Unatoč Woongovim očitim osjećajima prema prvom, on je gorko rekao da želi zaboraviti na poljubac, a ne želi biti ništa drugo nego prijatelj Yeon Soo.

Yeon Soo je mislila da bi mogli ponovno biti zajedno, ali iako ju je povrijedila Woongova odluka, dobro je to prihvatila i poštivala ga.

Dilema Kim Ji Woonga

Budući da je bio zaljubljen u bivšu djevojku svog najboljeg prijatelja, život Ji Woonga (Kim Sung Cheol) bio je prilično težak. Iako je prvi upoznao Yeon Soo, lijepa mlada žena ipak je završila u zagrljaju njegovog najboljeg prijatelja, ostavljajući ga ogorčenog i povrijeđenog sasvim samog.

(Foto : SBS) Kim Sung Cheol / Naše voljeno ljeto i dalje

Godinama je pokušavao izbrisati sjećanja na Yeon Soo i njihov prvi susret koji mu je donio leptiriće u trbuh.

TAKOĐER PROČITAJTE: Kim Da Mi, Choi Woo Sik i Kim Sung Cheol dijele dojmove o drugima, razgovaraju o svojoj drami 'Naše voljeno ljeto' i još mnogo toga

Ali istina je da čovjek ne može kontrolirati koga voli, pa je Ji Woong nastavio potajno čeznuti za Yeon Soo, nikad nikome nije rekao čak ni svom jedinom najboljem prijatelju.

Neobično prijateljstvo cvjeta između Yeon Soo i Woonga

Kao što su Yeon Soo i Woong odlučili, uspostavili su svoje 'novostečeno prijateljstvo' gotovo istog trenutka, što je Yeon Soo iskoristio i srušio se na Woongovo mjesto.

(Foto : SBS) Choi Woo Sik i Kim Da Mi / Naše voljeno ljeto

Udobno se smjestivši i dajući veliki naglasak na to da budu 'prijatelji', Yeon Soo je uzela slobodan dan i odlučila se družiti sa svojim novim 'prijateljem' i cijeli dan igrala video igrice s Woongom.

Međutim, koliko god puta stvar pomeli pod tepih, ona će ipak ponovno isplivati ​​na površinu. Leptiri i uspavani osjećaji počeli su se ponovno pojavljivati ​​kako se blizina između njih smanjivala.

(Foto : SBS) Kim Da Mi i Choi Woo Sik / Naše voljeno ljeto

Ironično, njihov stari prijatelj Ji Woong, za kojeg su mislili da je dostavljač pilića, iznenađen je kad vidi njih dvoje kako se ležerno druže jedno s drugim u Woongovoj kući.

ČITAJ VIŠE: Ljubav, šanse i više: Evo što možete očekivati ​​u drugoj polovici 'Našeg voljenog ljeta'