Član Wooga Squada i zvijezda 'Našeg ljubljenog ljeta' Choi Woo Sik priznao je da je obično blesav kada su u pitanju veze.

Nastavite čitati članak kako biste saznali više o glumčevom stilu zabavljanja!

Choi Woo Shik(Foto: Instagram Choi Woo Shika)

Choi Woo Sik osvaja srca svojih gledatelja svojim čarima, zahvaljujući svom portretiranju Choi Woonga u najzanimljivijoj K-drami 'Naše voljeno ljeto'.U drami, on je tip koji čini sve što može za svoju djevojku Kook Yeon Soo, koju glumi Kim Da Mi.

Je li on isti u stvarnom životu?

Choi Woo Sik priznaje da ne voli igrati teško dobiti

Choi Woo Sik je nedavno pričao o svom stilu zabavljanja. Obožavatelji su otkrili da je nagrađivani glumac čista srca i sramežljiv u društvu osobe koja mu se sviđa.

(Foto : SBS) Choi Woo Sik | Naše voljeno ljeto još uvijek

U intervjuu, zvijezda 'The Witch' je podijelila kako je općenito iskren tip koji postavlja pitanja kada ne zna odgovor. No, drugačije je kad je pred djevojkom koja mu se sviđa ili u vezi.

(Foto : SBS) Kim Da Mi i Choi Woo Sik | Naše voljeno ljeto još uvijek

Prema njegovim riječima, 'prilično sam blesav kad sam u vezi. Ne mogu stvarno raditi stvari da dobijem ono što želim od nje kao što to rade drugi ljudi, niti se teško truditi da dobijem.'

Choi Woo Sik je također priznao da se zaljubio u mnoge djevojke s kojima nije završio vezu. Glumac je dodao da mu se potajno sviđaju i priznao da zapravo ne zna čitati misli djevojaka.

Kemija Kim Da Mi i Choi Woo Sika u filmu 'Naše voljeno ljeto'

U međuvremenu, gledatelji obožavaju kemiju između Choi Woo Sik i Kim Da Mi u 'Našem ljubljenom ljetu'. Ovo im je drugi put da rade zajedno nakon trilera 'The Witch: Part 1. The Subversion' 2018. godine.

TAKOĐER VAM SE MOŽDA SVUDJETI: Park Seo Joon iz Wooga Squada, Choi Woo Shik, Park Hyung Sik, Peakboy i BTS-ov V dominiraju K-industrijom ove 2021.

(Foto : SBS) Kim Da Mi i Choi Woo Sik | Naše voljeno ljeto još uvijek

Kim Da Mi i Choi Woo Sik ranije su glumili u misterijama, trilerima i akcijskim dramama i filmovima, zbog čega je gledati ih u ljubavnoj seriji novo, ali zanimljivo.

(Foto : SBS) Choi Woo Sik i Kim Da Mi | Naše voljeno ljeto još uvijek

No, koliko god gledatelji željeli vidjeti više njihove kemije, Choi Woo Sik i Kim Da Mi spremaju se oprostiti od svojih strastvenih navijača. Njihova serija 'Naše voljeno ljeto' već ima još samo dvije epizode i mnogi se raduju sretnom završetku Choi Woonga i Kook Yeon Sooa.

U SLUČAJU DA STE PROPUSTILI:Kim Da Mi, Choi Woo Sik i 'Naše voljeno ljeto' na vrhu ljestvice najzanimljivijih drama i glumaca

Za više vijesti i ažuriranja o K-dramama, K-filmovima i slavnim osobama, držite svoje kartice otvorene ovdje na Kiltandkeeleyju.

Kiltandkeeley je vlasnik ovog članka.

Ovo je napisao Shai Collins.