KBS 2TV sprema se za nadolazeći debi 'Youth of May' u kojem glumi zvijezda 'Sweet Home' Lee Do Hyun.

Mreža emitiranja zadirkivala je obožavatelje svojim prve kadrove s 25-godišnjim glumcem dok se transformirao u vrhunskog studenta medicine, Hwang Hee Taea.

U nedavno predstavljenim fotografijama, zvijezda '18 Again' svojim razigranim izrazom lica odiše vedrinom lika unatoč neočekivanim događajima u njegovom životu.Glumci i premijera 'Youth of May'

Još u prosincu, KBS 2TV potvrdio je da je Lee Do Hyun vodio bi nadolazeći retro-romanska drama, smještena u 1980-te.

Osim glumca, mreža je objavila popis glavne glumačke ekipe, uključujući Lee Sang Yija, Geum Sae Roka i njegovu kolegicu iz 'Sweet Home' Go Min Si.

'Youth of May vodi Song Min Yeop, koji je također režirao dramu 'Doctor Prisoner' iz 2019., a premijera bi trebala biti prikazana idućeg svibnja.

Romantična drama smještena je u burna vremena ustanka u Gwangjuu.Prati priču o Hwang Hee Taeu, opuštenom studentu medicine koji je odrastao na selu Gwangjua.

Svojom dosjetljivošću i inteligencijom pokušava se otrgnuti od stereotipa svog odgoja upisom na prestižni Seoul National University College of Medicine, gdje ga smatraju vrhom svoje klase.

Tamo je upoznao studenticu treće godine medicinske sestre Kim Myung Hee, koju glumi Go Min Si.

Baš kao Hwang Hee Tae, Myung Hee je također pretrpjela mnogo životnih poteškoća, ali odbija posrnuti i nastavlja se boriti za svoj san.

Osim dvojca, Geum Sae Rok i Lee Sang Yi glumit će braću i sestre Lee Soo-Ryeon i Lee Soo Chan, koji imaju suprotne osobnosti.

Lee Soo Chan je najstariji i nosi odgovornost za njihov obiteljski posao; s druge strane, njegov brat Lee Soo Ryeon je sretan student prava.

ČITAJ VIŠE: Lee Do Hyun postaje emocionalan kontinuiranim uspjehom serije 'Sweet Home'

Glumačka ekipa 'Svibanjske mladosti' pohađa prvo čitanje scenarija

KBS 2TV objavio je službene fotografije tijekomprvo čitanje scenarija 'Mladosti svibnja'prisustvovao je cijeli tim, uključujući glavne zvijezde Lee Do Hyun, Lee Sang Yi, Go Min Si, Geum Sae Rok, Uhm Hyo Seop, Oh Man Seok, Kim Won Hae, Hwang Young Hee i Shim Yi Young.

Osim članova glumačke ekipe, za stolom su viđeni i redatelj Song Min Yeob i scenarist Lee Kang.

Tada je redatelj 'Doktora zatvorenika' otkrio da će nadolazeća melodrama 'uhvatiti ljubavne i mladenačke priče' koje žanr pokušava predstaviti.

Osim toga, poželio je i uspješno završiti seriju kao i sigurnost svih.

'Više od svega, nadam se da ćemo sigurno završiti snimanje, a da nitko ne bude ozlijeđen' On je rekao.

Što se tiče pisca Leeja Kanga, on je rekao da postoji neosporna kemija između glumaca, koja je dala pravdu svakom liku.

Štoviše, spomenuo je i kako je smislio priču govoreći: 'Kad god napišem scenarij, sjednem s razmišljanjem o pisanju pisma. Osjećam se kao da sam sada dobio odgovor na ta pisma.'

TAKOĐER PROVJERI: Song Kang je rekao da želi ponovno raditi s Lee Do Hyunom na drugom projektu

KDramastars posjeduje ovaj članak.

Napisala Geca Flores