Očekuje se da će idolska drama s zvijezdama 'Imitation' zamijeniti 'Dear.M' u noćnom terminu, prema KBS-u.

Poštovani.M plakat(Foto: KBS Official Instagram)

KBS je odlučio objaviti 'Imitaciju' u prvoj polovici 2021

Usred kontroverze o školskom maltretiranju koja se odnosi na glumicu Park Hye Soo, njezina drama 'Dear.M' je otkazana, a još nema najave kada će biti emitirana.

Dana 10. ožujka predstavnica KBS drame objavila je, 'Razgovarali smo i odlučili smo da je izlazak drame 'Dear.M' trenutno nemoguće, pa ćemo u sljedećih nekoliko tjedana emitirati alternativne emisije i odrediti datum premijere nove drame 'Imitacija'.U međuvremenu, nadolazeća drama temelji se na webtoonu koji će ispričati priču i, ujedno, odati počast svim korejskim idolima. U ovoj seriji govorit će se o svim izazovima i životnim borbama svakog K-pop idola – kako se svatko u branši trudi da ostvari svoje snove da postane idol.

Očekuje se da će 'Imitacija' već sada privući pozornost zbog nadolazećeg uspjeha K-pop industrije unutar i izvan Južne Koreje. Obožavatelji iz različitih K-pop grupa navodno su ciljani gledatelji ove nove drame o idolu.

Ovo će također biti prilika da široj publici ispričaju kako su njihovi voljeni idoli započeli karijeru sve dok ne dođu do vrhunca svog uspjeha.

Upoznajte glumačku postavu dugo iščekivane idolske drame 'Imitacija'

Imitacija Cast(Foto: Naver / Kiltandkeeley)

TAKOĐER PROČITAJTE: Kontroverza o zlostavljanju u školi Park Hye Soo dovela je do otkazivanja promotivnih rasporeda 'Dear.M'

Serija će se usredotočiti na četiri različite grupe, kao što su 'Top Star' Larima, 'Perfect Idols' SHAXX, 'Growing Idols' Tea Party i 'Passionate Idols' Sparkling. Nudi realističnu priču koja prikazuje živote idola.

A kako bi umjetnici i obožavatelji osjetili istinsku vezu, produkcija je odlučila postaviti prave K-pop idole.

Prva na redu je glumica 'Parazita' Jung Ji So, a slijede je članovi ATEEZ Yunho, Seonghwa, Jong Ho i Choi San, članovi SF9 Chani i Hwiyoung te članovi druge generacije K-pop grupe Jun iz U-Kiss i Jiyeon iz T -ara.

Izvorno, nova drama o idolu trebala je početi krajem svibnja, ali je promijenjena na raniji datum jer su svi planirani rasporedi za dramu 'Dear.M' stavljeni na čekanje.

'Dear.M' je mjesto gdje će Jaehyun iz NCT-a imati svoj debi kao glumac, ali budući da još nije bilo potvrde kada će se pojaviti u udarnom terminu, njegov je glumački debi odgođen.

TAKOĐER PROČITAJTE: Jaehyun iz NCT-a priznao zašto je odlučio glumiti u novoj ljubavnoj drami 'Dear.M'

Što možete reći o ovoj iznenadnoj promjeni planova? Javite nam u komentarima ispod.

Za više vijesti i ažuriranja o K-dramama, K-filmovima i slavnim osobama, držite svoje kartice otvorene ovdje na Kiltandkeeleyju.

Kiltandkeeley je vlasnik ovog članka.

Napisao Shai Collins