Namgoong Min u potpunosti se uronio u ulogu elitnog agenta za nadolazeću K-dramu 'The Veil'.

Usred objavljivanja intrigantnih teasera za MBC seriju, 43-godišnji glumac oduševio je svoje obožavatelje ogromnom transformacijom dok tumači lik glavnog agenta Nacionalne obavještajne službe (NIS) Han Ji Hyuka.

Nova drama Namgoong Mina potaknula ga je da dobije 10 kg mišića

Namgoong Min(Foto: Namgoong Min Instagram Story)

Poznat po tome što je svestrani glumac, zvijezda 'Doctor Prisoner' napravio je drastične promjene u svom tijelu kako bi savršeno uklopio svoj izgled u lik.Prema lokalnom izdanju, glumac se okupio zbog drame i navodno je vježbanjem dobio 10 kg mišića, hvaleći se nevjerojatnom tjelesnom građom u jednoj od Namgoong Minovih objava na Instagramu.

Podijeljeno 1. srpnja, južnokorejska zvijezda izgledala je neprepoznatljivo sa svojom tjelesnom građom nalik Hulku, pokazujući svoje poderano tijelo.

Namgoong Min(Foto: Namgoong Min Official Instagram) Veo(Foto: Namgoong Min Official Instagram)

Ovime su obožavatelji pohvalili njegovu predanost ulozi i istaknuli nevjerojatne stvari koje čini za glumu.

Naravno, to također potiče znatiželju drugih kako je tajni agent završio neprepoznatljivog izgleda i krvavog izgleda.

U SLUČAJU DA STE PROPUSTILI: Namgoong Min postaje elitni specijalni agent u novoj drami 'The Veil'

Datum izlaska 'Vela', glumci i što znamo do sada

(Foto: MBC)

Na čelu s Kim Sung Yongom, koji je genij iza drame 'My Healing Love' iz 2018., zajedno sa scenaristom Parkom Seok Hoom, nadolazeća MBC-jeva krimi-drama misterija, prati priču o Han Ji Hyuku, kojeg glumi Namgoong Min.

U drami je NIS-ov vrhunski elitni agent poznat po svojim neospornim vještinama i misijama koje je obavio.

Nam Goong Min(Foto: MBC Official Instagram) (Foto: MBC Official Instagram)

Nažalost, njegova jedina misija dovela ga je do propasti. Došlo je nakon što nije uspio voditi sindikat organiziranog kriminala i neočekivano je nestao na licu zemlje.

Međutim, nakon godinu dana misteriozno izbivanja iz službe, hrabro se vratio i vratio pridruživši se kriminalnom sindikatu u nadi da će pronaći izdajnika koji je isplanirao njegov neuspjeh.

Osim glumca, glumci u filmu 'Veil' također su Park Ha Sun, koji je preuzeo ulogu Seo Soo Yeon, voditeljice Centra za informacije o kriminalu koja je poznata po izvrsnom rješavanju slučajeva.

Pridružuje im se i nova glumica Kim Ji Eun, koja se pojavljuje u dramama kao što su 'Imam tri dečka', a 'Stranci iz pakla' će igrati Yoo Je Yi, talentiranu mladu ženu i obećavajuću agenticu NIS-a, koja će biti Terenski partner Han Ji Hyuka.

Datum izlaska filma 'The Veil' trebao bi se emitirati 17. rujna, svakog petka i subote na MBC-u.

Scenarist filma 'Veil' podijelio je razmišljanja o Namgoong Minu kao elitnom agentu

(Foto: MBC Drama Official Account)

Prema lokalnom izdanju, scenarist Park Seok Ho pohvalio je prisutnost Namgoong Mina i njegove glumačke vještine u filmu 'Veil'.

U jednom intervjuu, scenarist je spomenuo da je glumac doista savršen za ulogu Ji Hyuka, ne samo fizički, već i zbog svojih besprijekornih glumačkih vještina.

'Glumac Namgoong-min već je savršeno usklađen s glavnim likom kako iznutra tako i izvana. Nije pretjerano reći da je preuzeo cijelu dramu osim uloge.'

ČITAJ VIŠE: Anti-Hero K-Drama 2021: Pogledajte ove 4 zanimljive drame koje prikazuju mješavinu glavnog junaka i zlikovca

KDramastars posjeduje ovaj članak.
Napisala Geca Wills