Pobjednica Tonyja, Laura Benanti je pozvana da se pridruži glumačkoj postavi filma 'Nashville' ove sezone i igrat će ulogu Sadie Stone.

Kreatori 'Nashvillea' potvrdili su da ne samo da će Benanti biti najnoviji glas ove sezone, već će ona biti i jedini glas koji će zaokupiti srce i pažnju izvršnog direktora Jeffa Fordhama.

Show trkačica Dee Johnson govorila je o Sadienom liku i odnosu koji će imati s Raynom.'Sadie je netko tko završi na Rayninom radaru. Povezuju se kao žene u ovom poslu koje nemaju, recimo, prtljagu koju Rayna ima s Juliette... Vidimo da se razvija zanimljivo prijateljstvo', rekao je Johnson TV linija .

U međuvremenu je objavljena i serija fotografija snimljenih iz prve epizode 'Nashvillea' ove sezone, Vodič za spojlere izvijestio.

Na jednoj od dvije fotografije Stone se fotografirao s Fordhamom. Njih dvoje su predstavljeni kako gledaju u Stoneov telefon. Začudo, na Fordhamovom licu je osmijeh.

Na drugoj fotografiji Stone uživa u šanku, sasvim sama. Nije jasno jesu li se ona i Fordham prvi put sreli ili ne, ali sudeći po njezinoj odjeći na obje slike, čini se vrlo vjerojatnim.

Treća sezona 'Nashvillea' započet će prvu epizodu ove sezone 1. listopada i nosit će naziv 'How Far Down Can I Go', KSiteTV primijetio.

ABC je također predstavio službeni opis prve epizode koji je glasio: 'Nakon što je Willov debitantski album doveo Raynu na drugo mjesto, odlučnija je nego ikad da Highway 65 i njezin album postanu hit. Zauzvrat, ona odlučuje potražiti neke nove i neočekivane prilike za publicitet, uključujući posjet 'Good Morning America', gdje je njezin prijatelj Luke Bryan iznenađuje na pozornici.'