NCT Jaehyun jedan je od najsjajnijih idola koji je dio talentirane K-Pop grupe NCT SM Entertainmenta.

Imati zdravo tijelo i biti prezentabilan neki su od elemenata koji većinu obožavatelja privlače kada su u pitanju njihovi omiljeni korejski umjetnici.

Od njegovog debija, mnogi su već hvalili karizmatičnu figuru NCT Jaehyuna. Neka se radi o fotografiranju u časopisima ili glazbenim spotovima, on ima snažnu privlačnost koja lako može privući pažnju obožavatelja i onih koji nisu K-Pop.Kako Dragi M Glumac održava zdravu tjelesnu građu?

Jedna od njegovih podjedinica, NCT127, upravo je imala uspješan povratak sa svojim trećim punim albumom 'Sticker'. Tijekom promocije albuma, mnoge su ponovno osvojile Jaehyunova stasa i seksi trbušnjaci.

Idol-glumac rijetko pokazuje puno svoje tijelo, ali kada to učini, korisnici interneta su oduševljeni kako je Jaehyun održavao trbušnjake od šest trbušnjaka unatoč zauzetostima.

NCT Jaehyun(Foto: NCT127 Instagram)

U većini NCT vlogova, gdje su dijelili svoje uobičajene svakodnevne aktivnosti ili iza kulisa svoje plesne prakse, Jaehyunova fit figura uhvaćena je kamerom. Trbušnjaci su mu utegnuti i izgledaju prirodno.

Srećom, mnogi ljudi koji su bili znatiželjni o Jaehyunovoj fitnes rutini dobili su priliku saznati kakvu vježbu radi kako bi održao svoju figuru. U videu 'NCT Daily', Jaehyun je otkrio svoju uobičajenu rutinu vježbanja.

NCT127 Jaehyun(Foto: NCT127 Instagram)

TAKOĐER VAM SE MOŽDA SVUDJETI:NCT Jaehyun pokazuje svoju privlačnu i svijetlu osobnost u novim fotografijama za 'Dear.M'

NCT Jaehyun kombinira ples i vježbe u teretani kako bi ispunio svoje tjelesne ciljeve

Vježbe u teretani rutine su koje Jaehyun inače slijedi. Izvođenje vježbi zagrijavanja njegov je najbolji način da kondicionira svoje tijelo prije nego što radi teške rutine. Nakon što je završio s prvim korakom, pjevač 'Limunade' radi vježbe za izgradnju mišića koje uključuju uspravne redove, utege, zgibove, zamahe s girjama, stražnje čučnjeve sa utegom i naizmjenične daske. On također koristi drugu opremu za teretanu kako bi imao puni boravak u teretani.

Uz ove setove rutina, Jaehyun također ima svog osobnog trenera koji ga vodi i pomaže tijekom cijelog vježbanja u teretani.

Osim vježbi u teretani, Jaehyunova najčešća rutina je ples. Budući da je idol, Jaehyun većinu vremena provodi u plesnoj dvorani sa svojim članovima. Uz svu fizičku kondicijsku rutinu koju dosljedno radi, glumac 'Dear.M' uspješno održava svoje seksi trbušnjake i zdravo tijelo.

Jaehyun(Foto : KBS)

Osim što je glavni vokal, glavni plesač, glavni reper i jedan od vizuala grupe, NCT. Jaehyun je također započeo svoj put glumačke karijere. Očekuje se da će on voditi svoju prvu K-dramu 'Dear.M', čija je premijera već bila zakazana za prvu polovicu 2021., ali je odgođena zbog optužbi za maltretiranje Park Hye Soo.

S druge strane, mnogi se još uvijek raduju njegovom skorom glumačkom debiju s 'Dear.M'.

U SLUČAJU DA STE PROPUSTILI: Jaehyun iz NCT-a priznao zašto je odlučio glumiti u novoj ljubavnoj drami 'Dear.M'

Koju rutinu vježbanja idola-glumca želite da obradimo sljedeće? Podijelite ga s nama u komentarima!

Za više vijesti i ažuriranja o K-dramama, K-filmovima i slavnim osobama, držite svoje kartice otvorene ovdje na Kiltandkeeleyju.

Kiltandkeeley je vlasnik ovog članka.

Napisao Shai Collins.