Netflix obilježava uspjeh 'Squid Game' kroz poseban video.

Triler K-serija od devet epizoda prikazuje priču o 456 dugovima opterećenih pojedinaca koji su sudjelovali u dječjoj igri preživljavanja u nadi da će osvojiti golemu novčanu nagradu od 45,6 milijardi osvojenih ili 38 milijuna dolara.

Netflixov poseban video zahvalio je obožavateljima na ogromnoj podršci u igri 'Squid Game'

Nakon kontinuiranog ostvarenja Kdrame koju je režirao Hwang Dong Hyuk, platforma za streaming objavila je poseban video kako bi izrazila duboku zahvalnost obožavateljima.55-minutni isječak sadržavao je kultne scene u 'Squid Game' koja uključuje potezanje konopa, jezivu robotsku lutku u igrici 'crveno svjetlo, zeleno svjetlo' i glavnog čovjeka.

Pod nazivom 'Squid Game X 110.000.000 gledatelja', Netflix je također objavio da je K-serija dosegla preko sto milijuna gledatelja otkako je prvi put objavljena 17. rujna.

'Iskreno zahvaljujem svima koji su nam se pridružili u 'Igri lignji', koja je zauzela prvo mjesto na svijetu', rekao je voditelj i dodao: 'Vi ste jedan od 111 milijuna VIP-a koji su stvorili ludnicu 'Igre lignji'. '

Na kraju, voditelj je ostavio intrigantno pitanje gledateljima: 'Želite li sudjelovati u 'Igri lignji'?'

U odjeljku za komentare, i na svojim službenim Instagram i Youtube računima, obožavatelji su izrazili koliko je serija nevjerojatno jedinstvena, a neki su je čak nazvali 'najboljom serijom svih vremena.'

ČITAJ VIŠE: Zvijezda 'Igre lignji' Lee Jung Jae otkriva iskrena razmišljanja o radu u Hollywoodu

Manija 'Igre lignji'

Igra lignje(Foto: Netflix Korea)

Osim svoje najnovije prekretnice, 'Squid Game' uspjela je nadmašiti dostignuće izvanrednih emisija divova streaminga.

U roku od samo tri dana nakon emitiranja, Netflix je objavio da je nadmašio vladavinu distopijske Kdrame 'Sweet Home' kao K-Drama s najboljim rezultatom nakon što je postigao ukupnu ocjenu od 562, dok je Kdrama Lee Do Hyuna i Song Kanga dosegla 428 bodova. tijekom svog rada.

Zatim je uslijedilo zasigurno prvo mjesto u 82 od 83 zemlje u samo nekoliko tjedana nakon emitiranja, a čak je i nadmašilo postignuće koje su postavile hit španjolske kriminalističke serije 'Money Heist', njemački znanstveno-fantastični triler 'Dark' i 'Lupin'.

Netflix 'Squid Game' naziva svojom najvećom emisijom ikada

Igra lignje(Foto: Netflix Korea Official Instagram)

Još uvijek izazivajući veliku buku na internetu, streaming div je prethodno hvalio K-seriju nakon što je izbacio dramu iz razdoblja 'Bridgerton' kao njezin broj jedan.

Ko-izvršni direktor Netflixa Ted Sarandos nagovještava da je triler serija imala 'vrlo dobre šanse' da postane njihova 'najveća emisija ikada', dodajući da je to definitivno 'najveća serija na svijetu koja nije na engleskom jeziku, sigurno.'

Zanimljivo je da je 'Squid Game' postala toliki hit da je čak i najbogatija osoba na svijetu oduševljena njome.

'Reed Hastings i Ted Sarandos i tim u Netflixu to tako često uspijevaju', rekao je osnivač Amazona Jeff Bezos, dodajući: 'Njihova strategija internacionalizacije nije laka i oni je uspijevaju. Impresivno i inspirativno. (I jedva čekam pogledati emisiju.)'

'Squid Game' glumi niz talentiranih i nagrađivanih glumaca, uključujući Lee Jung Jaea, Park Hae Sooa, Wi Ha Joona, pridošlicu koja je postala draga na društvenim mrežama Jung Ho Yeon i drugi.

U SLUČAJU DA STE PROPUSTILI: Netflixova 'Squid Game' pokreće gledatelje da nauče korejski jezik

KDramastars posjeduje ovaj članak

Napisala Geca Wills