Izvještaji o još jednom prekidu s Ninom Dobrev Ian Somerhalder brujaju, čak i dok glumci dobivaju nominacije za kolovošku dodjelu Teen Choice Awards.

Ko-zvijezde iz 'The Vampire Diaries' Nina Dobrev i Ian Somerhalder zajedno su najmanje tri godine, iako u vezama. Nedavna izvješća kažu da je par prekinut bio očekivan, iako iz neutvrđenih razloga.

Nedavni prekid smatran je privremenim, na temelju burne povijesti para. Nagađanja o tome da je Dobrevova veza sa Somerhalderom otvorena i u tijeku donekle su razotkrivena, s obzirom da je heroina TVD-a uočena s drugim muškarcima.Insajderski izvor u redu! Magazin je upario Dobreva na izlasku s Jamesom Marsdenom, u Cat's Meow u Bourbon Streetu. Izvor je naveo da je par bio više nego prijateljski na spoju, više se ljubio nego pjevao. Očevidac istog incidenta potvrdio je da 'Nina misli da je James zgodan. Već su se sreli i družili su se i dobro se proveli.'

Nagađanja o prekidu Nine Dobrev Iana Somerhaldera još uvijek su u zraku, kao i bilo što u dugogodišnjoj, prijašnjoj vezi para. Par je tjerao ljude da nagađaju o njihovim aferama na početku svog boravka u 'The Vampire Diaries', bilo da je to bilo isključivo profesionalno, prijateljsko ili romantično.

Prije angažmana s Marsdenom (40), Dobrev je viđena s Dominicom Howardom iz Musea u dva angažmana: na glazbenom festivalu Coachella u travnju i na May Grand Prixu de Monaca.

I Dobrev i Somerhalder su primili više nominacija na ovu August Teen Choice Awards za njihove uloge u 'The Vampire Diaries'. Par svoju profesionalnu i osobnu vezu drži odvojeno.

Dobrev je citiran u intervjuu za Cosmopolitan iz kolovoza 2013., bacajući svjetlo na prekid veze s Ninom Dobrev Ian Somerhalder: 'Ljude ne definiraju njihovi odnosi. Cijela poanta je biti vjeran sebi i ne gubiti se u vezama, bilo romansama ili prijateljstvima... Moram znati sve te stvari prije nego što se zaljubim u nekoga. Nisam djevojka za vezu za jednu noć. Ja sam djevojka iz veze.' ( breathecast.com )

U ovom izvještaju HollyWire TV-a pogledajte savjete o Nininom i Ianovom statusu: