Nakon što su se Nina Dobrev i Ian Somerhalder razveli prije dvije godine, šuška se da će zvijezda 'Simer' napustiti emisiju 'Vampirski dnevnici' ako njezin bivši dečko i kolega iz zvijezde produže ugovor. Priča se i da je glumac 'Anomalije' odgovoran za navodno curenje golih fotografija Nine Dobrev koje kruže internetom.

Prema izvješću iz Praonica rublja za slavne osobe, Nina Dobrev će napustiti TVD ako njezin bivši dečko sljedeće sezone produži ugovor. U izvješću se također tvrdi da će se zvijezda 'Perks of Being a Wallflower' vratiti u 'The Originals'.

Izvješće je proširilo neke glasine da je većina glumaca potpisana samo za šest sezona serije.To uključuje sve tri ravnateljice: Ninu Dobrev , Ian Somerhalder , i Paul Wesley.

'Uglavnom, Nina Dobrev je producentima TVD-a jasno dala do znanja da će, ako Ian Somerhalder ostane u showu, odustati', dodaje se u izvješću.

To znači da ako Ian Somerhalder ostane sljedeću sezonu, producenti TVD-a mogu Ninu Dobrev preseliti u 'The Originals' ili je osloboditi ugovora.

U međuvremenu, navodne golišave fotografije Nine Dobrev kruže internetom, nakon masovnog hakiranja drugih poznatih osoba među kojima su Jennifer Lawrence i Kate Upton.

Navodne golišave fotografije Nine Dobrev možda su povezane s Ianom Somerhalderom, kažu glasine.

'Uz svu dramu Nine i Iana koja trenutno okružuje njih dvoje, vjeruje se da je Ian možda poslao stare fotografije koje je imao na svom telefonu, a koje mu je Nina poslala dok su još bili zajedno', izvješće iz Gack Hollywood rekao je.

U izvješću se također tvrdi da je Ian Somerhalder navodno curenje golih fotografija mogao shvatiti kao 'neku vrstu osvete' za svoju bivšu.

Nina Dobrev i Ian Somerhalder raskinuli su se prošle godine nakon nekoliko godina veze. Njih dvoje su se upoznali na snimanju hit TV serije.

Nakon razvoda Nine Dobrev i Iana Somerhaldera, glumac 'Anomalije' sada izlazi sa zvijezdom 'Sumraka' Nikki Reed.

S druge strane, priča se da će se zvijezda 'The Roommate' viđati s brojnim slavnim osobama uključujući Orlanda Blooma, Liama ​​Hemswortha i člana grupe Muse Dominica Howarda.