Objavljen je trailer za 'Horrible Bosses 2'.

Novi isječak pod nazivom 'Ransom Note' prikazuje dječake, Jasona Batemana, Jasona Sudeikisa i Charlieja Daya koji pokušavaju napisati upravo to, poruku za otkupninu, prema Hollywood Reporter .

'Mislim da smo jako dobri u ovome', viđen je kako lik Jasona Sudeikisa govori Charlieju Dayu prije nego što Jason Bateman uđe u auto, slučajno zabrljajući cijeli nacrt.U 'Horrible Bosses 2' dečki otimaju Chrisa Pinea, koji se vidi kako smiješno govori u klipu: 'Malo sam uvrijeđen što si tražio samo 500.000 dolara za mene pa sam uzeo još jednu nulu.'

Pine navodno igra ulogu odraslog sina investitora koji pomaže dečkima da se osvete njegovom ocu kako bi mogli pokušati pokrenuti svoj potencijalni zajednički posao.

Jennifer Aniston, koja je glumila seksualno agresivnu stomatologicu Juliju Harris, u prvom filmu, ponavlja svoju ulogu u 'Užasnim šefovima 2'. Prošli put htjela je spavati samo s likom Charlieja Daya, ali ovoga puta zaprijeti svoj trojici da će ih pretvoriti u policiju ako je seksualno ne zadovolje.

Kao što se vidi u traileru, 'Horrible Bosses 2' također glume Kevin Spacey i Christoph Waltz.

Prvi je film bio nevjerojatno uspješan, donio je više od 200 milijuna dolara na kino blagajnama, prema NY dnevne vijesti .

Nastavak je režirao Sean Anders, a napisali su Anders i njegov scenarist John Morries.

'Horrible Bosses 2' u kina stiže 26. studenog.