Još jedan član NCT-a ove će godine konačno krenuti na svoj glumački put! Možete li pogoditi tko je on?

Nastavite čitati kako biste saznali više o ovom novom idolu-glumcu!

Nakamoto Yuta će igrati ulogu negativca u svom prvom pojavljivanju u filmu

Dobre vijesti Nctizes (naziv fandoma NCT), japanski član i glavni plesač NCT 127, Nakamoto Yuta je potvrđeno da će debitirati kao glumac u nadolazećem japanskom filmu 'HiGH & LOW: The Worst X.' Veliki skok u karijeri člana jer bi trebao igrati ulogu negativca, vođu bande Senomon Industrial High School, u filmu koji će uskoro biti objavljen.

NCT Yuta(Foto: NCT 127 Instagram)

Poznat po svojoj snažnoj scenskoj prisutnosti i moćnim vizualima, Yuta će konačno započeti svoju glumačku karijeru ove 2022. godine uzbudljivom debitantskom ulogom.

NCT Yuta(Foto: high_low službeni Instagram)

'HiGH & LOW: The Worst X' najnoviji je dio akcijske franšize 'HiGH & LOW' koji prati priču višečlane grupe Exile Tribe. Yutin prvi film nastavak je istoimenog filma iz 2019.

Obožavatelji će se susresti s glumcem Yutom u kinima sljedećeg 9. rujna. Pazite na Nakamotovu transformaciju na velikom ekranu.

NCT Yuta(Foto: NCT 127 Instagram)

Slijedeći korake svojih kolega članova NCT127, Doyounga i Jaehyuna, Yuta je spreman ići dalje od svoje karijere idola i uspostaviti novi imidž glumca u nastajanju.

TAKOĐER VAM SE MOŽDA SVUDJETI: ASTRO Cha Eun Woo, BTS V i više: THE 100 otkriva najzgodnija lica K-Popa u 2021.

Pogledajte Yutine nevjerojatne i uzbudljive scene 'Visoki i niski: najgori X' teaser!

Nadalje, primajte najnovija ažuriranja o nadolazećem filmu na njegovom službenom Instagramu @high_low_official. Također možete posjetiti NCT 127 račune društvenih medija!

NCT Jaehyunov dramski debi 'Dear.M' premijerno će biti prikazan u Japanu

U međuvremenu, prošlog 24. ožujka, Jung Jaehyun je pretvorio internet u ludnicu. Više izvješća tvrdi da je NCT-ov vizualni i glavni vokal NCT 127 spreman za glumački debi u Japanu sa svojom dugoočekivanom korejskom dramom 'Dear.M.'

Jung Jaehyun(Foto: NCT 127 Instagram)

Emiterska kuća KBS koja je zadužena za dramu potvrdila je vijest, no o planiranom datumu izlaska još se raspravlja. Stoga su obožavatelji bili jako sretni jer konačno imaju priliku vidjeti glumca Jaehyuna nakon što je njegova drama odgođena prošlog 26. veljače 2021.

Jaehyun(Foto : KBS)

Jung Jaehyun i Nakamoto Yuta će dominirati godinom sa svojim novim nadolazećim projektima. Nadalje, NCT 127 imat će svoju prvu izvanmrežnu koncertnu turneju po Japanu u svibnju, dvije godine nakon naleta COVID-19.

Čestitamo Yuti i Jaehyunu iz NCT-a!

U SLUČAJU DA STE PROPUSTILI: #Jaehyun dominira trendovima na Twitteru nakon ažuriranja o njegovom debiju u drami 'Dear. M'

Što mislite o nadolazećem glumačkom debiju NCT-ovih Yuta i Jaehyuna? Podijelite svoje komentare s nama!

Za više vijesti i ažuriranja o K-dramama, K-filmovima i slavnim osobama, držite svoje kartice otvorene ovdje na Kiltandkeeleyju.

Kiltandkeeley je vlasnik ovog članka.

Ovo je napisao Shai Collins.