Svaki mjesec je mjesec ljubavi, sve dok gledate pravu ljubavnu dramu!

Nekako je čarobno kako je svatko od nas, koji živi u različitim dijelovima svijeta, povezan i zainteresiran za gledanje korejske sadržaje. Ponekad poželimo prestati gledati, ali našli smo se u potrazi za još epizoda i serija za gledanje.

Kako fangirling nastavlja, evo popisa romantičnih korejskih web drama koje biste trebali početi gledati danas!'Biti pozitivan'

Član EXO-a Kyungsoo konačno je otpušten iz vojske. A sada kada se vratio, prilika je i da pogledate njegovu romantičnu humorističku kratku seriju pod nazivom 'Budi pozitivan'.

Priča o Hwan Dongu (Kyungsoo), koji je zauzet pripremama za svoj diplomski projekt kao filmski smjer i želi biti redatelj u budućnosti. Ali dok se bori da ispuni svoje zahtjeve, traži pomoć od svoje bivše djevojke Bang Hye Jung (Chae Seo Jin) da igra glavnu ulogu u njegovom projektu.

'A-TEEN'

Ovo je usredotočeno na brige i ljubavne priče tinejdžera. Proživljavaju puno dok se pripremaju za SAT (prijamni ispit) u ovoj seriji, a zrelost ovih tinejdžera pokazat će se dok pobjeđuju svoje strahove dok slijede stvari koje žele u životu. Možete pogledati njegovu 1. i 2. sezonu!

Definitivno, web drame morate pogledati. Jedan od glavnih parova u drugoj sezoni (Naeun iz APRIL-a i Bo Min iz Golden Child-a) ima mnogo scena koje trepere, a druge likove također je bilo zabavno gledati dok prikazuju čiste i iskrene uloge tinejdžera.

'Mogu vidjeti tvoj MBTI'

Svježe s popisa je nadolazeća web drama s Hyunjae iz grupe The Boyz i prekrasnom manekenkom Choi Yeon Soo. 'I Can See Your MBTI' je najnovija tinejdžerska romantična drama koju vam donosi SBS Entertainment. Govorit će se o temi MBTI (Myers-Briggs Type Indicator), popularnog testa osobnosti među generacijom Z.

Mogu vidjeti vaš MBTI(Foto: SBS Entertainment)

Gledatelji bi se trebali radovati kemiji glavnih vodećih osoba na ekranu. Ovo će također obilježiti Hyunjaein glumački debi!

Također pročitajte: Boyz Hyunjae i Choi Yeon Soo će igrati glavne glumce u novoj web drami 'I Can See Your MBTI'

'Fling Store Fling'

Ove zvjezdane web-drame zasigurno će biti zabavno gledati. Neki od vaših omiljenih idola bili su dio ove web serije. Počevši od Kim Dong Hyuna iz AB6IX, Jaehyuna iz Golden Child, Subina iz VICTION i Wooseoka iz PENTAGON-a. Oni će igrati glavne muške uloge, a glumica Choi Ji Soo kao glavnu žensku ulogu. Sigurno ćete uživati ​​gledajući ovu slatku, ali kaotičnu dramu!

'Jedan lijep tjedan'

Glumi Lovelyz Jisoo kao Da Eun i bivši Shin Jun Seop iz MYTEEN-a kao Han Jung Woo. Ova web drama će vam za vrijeme gledanja zadati puno leptira u trbuhu. Osim slatkih gesta Han Jung Wooa prema Da Eunu, ova serija će vam reći više o životnim borbama da budete idol. Tu su i uzbudljive scene koje možete vidjeti! 'One Fine Week' vrijedi pogledati ako ste u potrazi za zadivljujućom ljubavnom pričom.

Ovo su samo neke od starih i novih web drama koje možete uživati ​​gledajući bilo kada i bilo gdje. Kroz ove serije osjetit ćete ljubav kakvu vam samo ovakvi sadržaji mogu pružiti. Zato je bolje da počnete gledati odmah!

Također pročitajte: Park Seo Joon, Cha Eun Woo i još mnogo toga: Glumci s vizualom nalik stripu sljedeća su velika stvar u K-drama sceni

Također pročitajte: Kim Doyeon i Kim Minkyu uhvaćene u jedinstvenoj romansi u filmu 'Pop Out Boy'

Koju biste od ovih web-drama željeli gledati u neredu? Javite nam se u komentarima!

Za više vijesti i ažuriranja o K-dramama, K-filmovima i slavnim osobama, držite svoje kartice otvorene ovdje na Kiltandkeeleyju.

Kiltandkeeley je vlasnik ovog članka.

Napisao Shai Collins.