KBS je objavio nominacije za ovogodišnji(Foto: Twitter/Instagram)
KBS otkrio nominacije za ovogodišnju 'najbolju varijantu' na 'KBS Entertainment Awards'

Godišnja ceremonija dodjele nagrada '2020 KBS Entertainment Awards' trebala bi se emitirati 24. prosinca u 20:30 KST!

Uoči ceremonije dodjele nagrada i u čast najboljih estranih i zabavnih emisija u protekloj godini, KBS je otkrio popis nominiranih koji će se boriti za titulu ovogodišnje 'Najbolje estradne emisije'.

Nominirani su sljedeći:  • 1 noć, 2 dana4. sezona
  • Povratak Supermana
  • Psi su nevjerojatni
  • Besmrtna pjesma
  • Šef u ogledalu
  • gospodin kućni muž
  • Stars Top Recipe u Fun-Staurantu!

Pobjednička 'Najbolja estradna emisija' na KBS-u bit će odlučena kroz stručno ocjenjivanje i glasove gledatelja, koje će se održati na ceremoniji dodjele nagrada sljedeći tjedan.

Estrade imaju priliku uvjeriti gledatelje da ih izglasaju za 'Najbolju varijantu' godine. Glumačke ekipe navedenih nominiranih programa izvest će poseban nastup tijekom ceremonije dodjele nagrada. Otkriveno je da će glumačka postava filma 'Povratak Supermana' počastiti gledatelje pozornicom blagdanskih pjesama, dok zvijezde '1 noć, 2 dana' planiraju eksplozivnu misterijsku pozornicu.

Gledatelji su uzbuđeni što mogu svjedočiti posebnom nastupu svake emisije i svi jedva čekaju da se '2020 KBS Entertainment Awards' uskoro emitira!

KBS je objavio nominacije za ovogodišnji(Foto: Pinterest)
KBS otkrio nominacije za ovogodišnju 'najbolju varijantu' na 'KBS Entertainment Awards'

KBS Entertainment Awards je godišnji događaj koji sponzorira KBS mreža. Ceremonija dodjele trajat će oko 140 minuta i prikazana je u dva dijela na KBS2. KBS Entertainment Awards sadržavat će izvrsnu emisiju s K-pop umjetnicima i glazbenim parodijama članova Gag Concerta. Ova se svečanost održava svakog kraja godine, a tako se očekivalo i 2017. godine kada dodjela nagrada Entertainment Awards nije održana zbog štrajka direktora KBS Variety.

Kako bismo vam pomogli u odabiru pobjednika, pogledajte naš kratki opis nekih od emisija u nastavku!

(Foto: twitter)
KBS otkrio nominacije za ovogodišnju 'najbolju varijantu' na 'KBS Entertainment Awards'

U varieteti '1 noć, 2 dana, 4. sezona', glumci idu na putovanja po Južnoj Koreji, a pritom članovi dobivaju zadatke u određeno vrijeme za obrok ili u određenom trenutku dana kako bi zaradili nagrade.

U 'Povratku Supermana' slavne očeve traže da se sami brinu o svojoj djeci 48 sati bez ičije pomoći, dok njihove žene uzimaju slobodan dan da se opuste.

KBS je objavio nominacije za ovogodišnji(Foto: instagram)
KBS otkrio nominacije za ovogodišnju 'najbolju varijantu' na 'KBS Entertainment Awards'

U 'Dogs Are Incredible', voditelji emisije rade zajedno i proučavaju kako ljudi i kućni ljubimci međusobno komuniciraju i kako mogu živjeti u miru i harmoniji.

U svakoj epizodi 'Immortal Song' pojavljuju se šest pjevača idola koji bi izvodili pjesme pjevača iz epizode.

'Boss InThe Mirror' prikazuje šefove tvrtki koji prolaze kroz samoprocjenu kako bi stvorili zdravo radno okruženje za svoje zaposlenike.

'g. House Husband' prikazuje šest muškaraca koji obavljaju kućanske poslove i roditeljstvo dok ih njihovi kolege glumci promatraju.

Posljednje, ali ne i najmanje važno, 'Stars Top Recipe at Fun-Staurant!' je bitka kuhanja između slavnih osoba! Njihovo kuhanje temelji se na temi ili žanru koji pripada određenoj epizodi.

Koji će program najvjerojatnije ponijeti kući 'Najbolji izbor' 2020. na KBS-u? Molimo podijelite svoja razmišljanja u nastavku!

KDramastars posjeduje ovaj članak.

Napisao: Sam Yap