Glumica i pjevačica Park Hye Soo trenutno je vruća tema na internetu zbog optužbi za maltretiranje u školi.

Ovaj problem je započeo 20. veljače kada je anonimna osoba objavila na web-stranici online zajednice podijelivši svoje iskustvo školskog zlostavljanja i tvrdila da je Park Hye Soo počinitelj.Ubrzo nakon što je ova objava kružila internetom, mnogi korisnici interneta posumnjali su da je osoba na koju se žrtva odnosila bila glumica Park Hye Soo. Međutim, korisnik je to demantirao i na kraju izbrisao svoju objavu.

Optužbe o zlostavljanju Park Hye Soo: dokazi protiv glumice(Foto: Službeni Instagram Park Hye Soo)
Optužbe o zlostavljanju Park Hye Soo: otkriveni dokazi protiv navodnih glumičinih žrtava

Puno glumičinih školskih kolega pročitalo je objavu i progovorilo o povijesti školskog zlostavljanja Park Hye Soo. Dana 22. veljače, drugi je korisnik također objavio na internetu tvrdeći da je on/ona školski kolega Park Hye Soo uDae Chung Middle School i da je on/ona također iskusio maltretiranje od strane korejske zvijezde.Agencija Park Hye Soo demantirala je da je glumica bila umiješana u školsko nasilje

Agencija Park Hye Soo Studio Santa Claus Entertainment objavila je svoje priopćenje u vezi s ovim problemom i demantirala glasine o tome da je školska nasilnica.

Agencija navodi da su sve optužbe zlonamjerni komentari, neutemeljene špekulacije i kritike. Agencija je dodala da nasilje u školi shvaćaju ozbiljno, a uz to su izvršili temeljitu istragu o autentičnosti sadržaja objave navodne žrtve. Rezultat njihove istrage potvrdio je da su sve spomenute objave lažne, a cilj je samo zlonamjerno klevetati Park Hye Soo iskorištavanjem društvene atmosfere nasilja u školi.

Također pročitajte: Park Hye Soo optužena kao počiniteljica nasilja u školi + Agencija odgovara na optužbe

Otkriveni dokazi protiv glumičinih navodnih žrtava

Korejski mediji nedavno su objavili snimku zaslona tekstualnih poruka između glumice Park Hye Soo i njezinih navodnih žrtava zlostavljanja. Prethodne SMS poruke, kao i intervju u medijima, pokazuju da su optužbe lažne.

Zapravo, mediji su otkrili da su navodne žrtve zlostavljanja zapravo bile prijateljice s Park Hye Soo tijekom srednje škole. Internetske objave koje su objavile navodne žrtve koje tvrde da ih je Park Hye Soo maltretirala ne mogu se provjeriti, a medij je obavio intervju s glumičinim školskim kolegama u srednjoj školi Daecheong i također dobio neke zapise s mobitela.

Optužbe o zlostavljanju Park Hye Soo: dokazi protiv glumice(Foto: Korean Media Outlet)
Optužbe o zlostavljanju Park Hye Soo: otkriveni dokazi protiv navodnih glumičinih žrtava

Takozvana žrtva koja je tvrdila da će je Park Hye Soo udariti i sukobiti učenike jedni s drugima u srednjoj školi otkriveno je da je prijateljica Park Hye Soo. U dokazima do kojih su došli mediji, neke SMS poruke između tzv. žrtve i Park Hye Soo pokazuju da su bili bliski prijatelji i nakon završene srednje škole, a iako su 2011. išli u različite srednje škole, i dalje su držali u kontaktu sve dok se glumica nije pojavila na 'K-Pop Star 4' 2014. 'A' je također napisala Park Hye Soo pismo za njezin rođendan 2011. i poslala SMS poruku podrške 2015. godine.

Optužbe o zlostavljanju Park Hye Soo: dokazi protiv glumice(Foto: Službeni Instagram Park Hye Soo)
Optužbe o zlostavljanju Park Hye Soo: otkriveni dokazi protiv navodnih glumičinih žrtava

Mediji su intervjuirali još jednu kolegicu iz razreda koja je svjedočila tučnjavi između takozvane žrtve i Park Hye Soo. Razrednik je ispričao da su uvijek bili bliski, ali da je došlo do nesporazuma da su se potukli dok su se međusobno sukobljavali. Otkrila je da su oboje patili od tučnjave, te su se nakon nekoliko dana uspjeli pomiriti.

Molimo ostanite s namaKDramastarsza daljnja ažuriranja o kontroverzi o zlostavljanju Park Hye Soo.

Možda ti se svidi: Kontroverza o zlostavljanju u školi Park Hye Soo dovela je do otkazivanja promotivnih rasporeda 'Dear.M'

Kiltandkeeley je vlasnik ovog članka.

Napisala Liza Parker