Glumica Park Shin Hye napravila je svježu frizuru baš na vrijeme za ljetnu sezonu! Nova pjesma nije šokirala samo njezine obožavatelje već i korisnike interneta diljem svijeta.

Slavna glumica je 28. svibnja na svoj račun na društvenim mrežama postavila opušteni selfie u ogledalu s natpisom 'Neka mi netko kaže kako brže izrasti kosu?'

Park Shin Hye poznata je po dugoj i prirodno ravnoj kosi. Međutim, za ljeto se odlučila za stilski slojevit kroj do ramena. Njezini pratitelji su iznenađeni, ali zasigurno vole glumičinu novu frizuru.Evo nekih od komentara:

'Tako je draga.'

'Kako je Park Shin Hye tako lijepa?'

'Tako je sretna što je tako prekrasna.'

Park Shin Hye glumit će u zombi trileru pod nazivom ' Živi' zajedno s glumcem glumac Yoo Ah In 24. lipnja.

Ovaj film govori o gradu koji je bio zaražen nepoznatim i tajanstvenim virusom, zbog čega je grad postao potpuni kaos i na kraju zatvoren. Zatim ostavlja dvoje preživjelih potpuno izoliranih i pokušavaju živjeti i preživjeti u kritičnoj situaciji.

Alive, nazvan #Alive, vodi redatelj Cho Il-hyung, s glumcima Yoo Ah-in i Park Shin-hye u glavnim ulogama. Ovaj film se temelji na američkom filmu 'Alone' objavljenom 2019. godine od strane Matta Naylora koji je adaptirao scenarij s redateljem Cho Il-hyungom.

Južnokorejska glumica i pjevačica Park Shin-hye rođena je 18. veljače 1990. godine. Bila je nadaleko poznata po ulogama u melodramama poput Stairway to Heaven (2003.) i Tree of Heaven (2006.). Smatra se jednom od najplodnijih glumica u svojoj generaciji, a još više priznanja stekla je ulogama u televizijskim dramama Lijepa si (2009), Nasljednici (2013), Pinocchio (2014-2015), Liječnici (2016) i Sjećanja na Alhambru (2018.-2019.).

Park Shin-hye bila je na popisuForbes Korejska moćna slavna osoba. Zauzela je 33. mjestordmjesto 2015. i 12. 2017. godine.

Glumica je rođena uGwangjui odrastao uOkrug Songpa,Seul. Njezin stariji brat jePark Shin-wonkoji je poznat kao gitarist i skladatelj. Njezino prvo pojavljivanje u industriji zabave bilo je u spotu 'Cvijet' koji je pjevaoLee Seung-hwan. Nakon toga, Park Shin-hye je zatim prošla formalnu obuku u pjevanju, plesu i glumi kako bi poboljšala svoj talent.

Park Shin-hye sada je jedna od najtraženijih sponzora nakon njezine hit dramePinocchioobjavljeno 2014-2015. Podržala je brendove poputMamondeiBruno Maglii sva je prodaja porasla zbog njezina odobrenja. Također je dominirala međunarodnim brendovima poput talijanskog luksuznog brendaBruno Magli, francuska marka vanjske odjećeProsoi filipinski brend odjećeKlupa.

Pjevačica/glumica je također prva slavna osoba izabrana da bude model za VISA-u i prva korejska zvijezda koja je izabrana za globalnog ambasadora austrijskog brenda nakita Swarovski. Britanska draguljarska marka Olivia Burton također je odabrala Park Shin Hye za svog prvog ambasadora brenda za Koreju.