Najbolje ocijenjena K-drama 'Penthouse 3' donijela je obožavateljima još jedan krug iznenađujućih preokreta s Eugeneom, Kim So Yeon, Lee Ji Ah, Uhm Ki Joon i drugima.

Uz niz šokantnih otkrića, drama SBS-a i dalje vlada kao najgledaniji program petkom koji se emitira na bilo kojem kanalu; nažalost, malo mu je pala gledanost.

Prema Nielsen Korea, čini se da je gledanost 'Penthouse 3' malo pala, postižući prosječnu ocjenu u cijeloj zemlji od 16,5 posto za svoju nedavnu epizodu.



'Penthouse 3' 5. epizoda: Uhm Ki Joon uokviruje Yoo Dong Pila za ubojstvo Eugenea

Radnja se zgušnjava u svakoj epizodi dok je drama SBS Friday otkrila istinu iza svakog lika.

Peta epizoda 'Penthouse 3' započela je intenzivnom scenom između Joo Dan Taea (Uhm Ki Joon), Oh Yoon Hee (Eugene) i Yoo Dong Pil (Park Ho San.)

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Objava koju je podijelio službeni račun SBS drama (@sbsdrama.official)

Nakon što je gurnuo Yoon Heea s litice ubrzavajući svoj auto, Joo Dan Tae odlučuje namjestiti Dong Pil s njezinom smrću.

Došlo je nakon što je zločesti predsjednik otkrio da ga je ubo i planira razotkriti svoju mračnu tajnu.

U poznatoj fontani palače Hera otkrio je mrtvo tijelo Ohh Yoon Heeja.

Don Taeovi ljudi stjerali su Dong Pilla u kut i inzistirali da je ubio Eugenea. Naravno, to ga je iznenadilo, a predsjedavajućeg je ispitao stoji li iza ubojstva.

Budući da je zli zlikovac kakav jest, planirao je namjestiti smrt Yoon Heea i čak mu je zaprijetio da će ubiti svoju ženu Kang Ma Ri (Shin Eun Kyung) i voljenu kćer Yoo Je Ni (Jin Ji Hee).

Znajući svoju sposobnost, zatražio je oprost i kleknuo pred predsjedavajućim što ga je izdao. Uz to je obećao da će mu od tog dana biti odan.

Zanimljivo je da je Joo Da Tae prihvatio njegovu ispriku, ali je pod jednim uvjetom uputio Dong Pila da odloži tijelo Yoon Heeja na rijeku, što je on učinio čak i ako je to bilo protiv njegove volje.

ČITAJ VIŠE: Zvijezda serije 'Penthouse 3' Eugene govori zašto je umalo odustala od najbolje gledane K-drame

Oh Yoon Hee je postao glavni osumnjičeni za otmicu Ha Eun Byul

5. epizoda 'Penthouse 3' ilustrira kako je nevina Yoon Hee u samo jednom trenutku od žrtve postala osumnjičena.

Shim Su Ryeon stiže na mjesto s Cheon Seo Jin (Kim So Yeon), grleći onesviještenu Ha Eun Byul (Choi Ye Bin) blizu ruba litice.

Stalno je pitala Cheon Seo Jin je li pronašla Yoon Heea, ali je inzistirala da je samo njegova kći na vrhu litice.

Penthouse 3(Foto: SBS Drama Official Instagram)

Dok je Shim Su Ryeon bio na mjestu zločina, Yoon Heejeva kći Bae Ro Na (Kim Hyun Soo), zajedno s Joo Seok Hoon (Kim Young Dae), stigla je i osjećala se uništeno nakon što je saznala da joj je majka nestala.

U međuvremenu, incident je bio u vijestima i tvrdi se da je ljubavna majka osoba koja stoji iza otmice Ha Eun Byul.

Nekoliko medija istaknulo je da je opsjednuta vlašću i da će učiniti sve za svoju kćer, čak i ako to znači da će nekoga ubiti.

Jin Bun Hong pada u ruke Joo Dan Taea

U 4. epizodi, Jin Bun Hong (Ahn Yun Hong) otišao je ravno u vilu Joo Dan Taea u Gimpou kako bi sakrio Eun Byul; na žalost, on vidi da ona postaje teret, što ga je potaknulo da ga drži zarobljenika.

U mračnoj sobi, gospođa Jin, koja je bila u nesvijesti i vezana za stolicu, bila je okružena ljudima Joo Dan Taea.

Ubrzo nakon toga, predsjedavajući je došao s kantom vode i bacio joj je na lice.

Tamo joj prijeti da će je ubiti ako ne bude slijedila njegove upute; to uključuje pričvršćivanje zločina na Yoon Hee i izlaganje toga medijima.

Na konferenciji za novinare, gospođa Jin je otkrila da je Yoon Hee otela Eun Byul jer se htjela osvetiti za ono što je učinila Bae Ro Na.

Cheon Seo Jin je ubio Oh Yoon Hee

Peta epizoda 'Penthouse 3' predstavlja istinu iza šokantne smrti Oh Yoon Hee.

U posljednjoj sceni, Cheon Seo Jin stigla je spasiti svoju još onesviještenu kćer, koja je bila na stražnjem dijelu vozačevog sjedala.

Oh Yoon Hee ju je uputio da izvuče Eun Byul iz auta i da je prva spasi.

Nakon što je svoju kćer smjestila na sigurno mjesto, Cheon Seo Jin se prisjetila mračne prošlosti nje i Yoon Hee počevši od dana kada su bili studenti glazbe u umjetničkoj školi Cheong-Ah.

Postala je stari Cheon Seo Jin kojeg je vodila osveta. S intenzivnim izrazom lica rekla joj je: 'O, Yoon Hee, naša loša veza ovako završava. Zbogom', što ju je potaknulo da gurne auto, a Yoon Hee je slomila nogu i pala s litice.

U SLUČAJU DA STE PROPUSTILI:Nagrada Baeksang Arts 2021. za najbolju glumicu Kim So Yeon prolijeva iznenađujuće detalje s nadolazećim 'Penthouse 3'

KDramastars posjeduje ovaj članak.

Napisala Geca Wills