Emitirala se prva epizoda dugo očekivane webtoon drame 'Cheese In The Trap' i možda se pitate je li vrijedna hypea. Budući da nismo pročitali izvorni webtoon, ne možemo komentirati koliko je istinit prema izvoru, ali evo pet razloga zašto biste ga možda htjeli pogledati.

  1. Park Hae Jin: Glumac igra Yoo Jung, studenta opisanog kao popularnog, a opet nekako tajanstvenog. Na površini je zgodan, privlačan i bogat, što ga čini vrlo popularnim. Ali ima još toga i čini se da samo jedna osoba sumnja u to. Park radi sjajan posao u održavanju poker obraza tako da rijetko sumnjate u prave namjere njegovog lika. Do kraja prve epizode gledatelji mogu posumnjati da ga zanima Hong Seol, kojeg glumi Kim Go Eun, ali njoj to nije jasno. Sigurna je da on ima privatni plan mučenja osmišljen samo za nju.

  2. Kim Go Eun: Glumica glumi vrlo simpatičnog studenta po imenu Hong Seol. Lako je poistovjetiti se s njezinim borbama da ostane u školi i da dobro ide unatoč tome što mora raditi. Ona je osoba koja stječe vjerne prijatelje, tako da znate da je bila tu za njih. To je prva drama Kim Go Eun pa je njezina sposobnost da stvori dopadljiv dramski lik impresivna.  3. Prijatelji: Nam Joo Hyuk i Park Min Ji glume vjerne prijatelje koji će stajati uz Hong Seol bez obzira na sve. Lik Nam Joo Hyuk riskira upasti u nevolje kako bi je spasio. Park Min Ji je spremna podijeliti svoj teško zarađeni novac kako bi zajedno mogli ići u školu. Koliko god stvari bile teške za Hong Seol, njezini prijatelji su tu da je podrže.

  4. Podzaplet: Do kraja prve epizode gledatelji upoznaju dva nova lika, koji možda imaju neke veze s tajnama koje Yoo Jung čuva. Lee Sung Kyung glumi razmaženu bogatu djevojku, a Seo Kang Joon glumi njenog brata lutalice. Možemo očekivati ​​da će ovi likovi zakomplicirati stvari i Yoo Jungu i Hong Seolu.

  5. Prikaz života na fakultetu: Drama prikazuje dobre i loše aspekte života na fakultetu. S loše strane, tu su klike, snobizam, usamljenost i financijske borbe, ali s dobre strane, postoji snažan osjećaj drugarstva i šansa da ako naporno radite možete poboljšati svoj život.

Jeste li vidjeli prvu epizodu? Što si mislio? Ako ste čitali webtoon, javite nam kako se drži.