Discovery Expedition je 12. ožujka objavio najnoviju reklamu sa zvijezdom Unkind Women Song Jae Rimom. Reklama koja glumca predstavlja u raznim sportskim aktivnostima dio je kampanje Discover The Courage za proljeće/ljeto 2015.

Discovery Expedition mami gledatelje da hrabro pristupe slobodnom vremenu i sportu. U reklami je prikazan kao hrabar i fizički spreman momak. Vozi bicikl, trči i pješači kroz slikoviti krajolik.Njegovo priznanje za Discovery Expedition pokazuje njegove prednosti kao osobnog tipa iz susjedstva i glumca.

Obožavatelji su počeli obraćati pažnju na zvijezdu nakon njegove uloge u romantičnoj komediji tvN-a iz 2011. Flower Boy Ramyun Shop i njegovog portretiranja Chae Woon u Moon Embracing the Sun. Pratio je 'Moon Embracing the Sun' ulogama u 'Dva tjedna' i 'Inspiring Generation.' Dok je bio na radaru publike K-Drame, doživio je nalet u karijeri nakon što se pojavio u varijetetu We Got Married, uz Kim So Eun.

Par, koji je poznat kao LTE par ili SoLim, nastavit će se pojavljivati ​​u emisiji 'We Got Married', nakon odlaska četiri druga člana glumačke ekipe. Pridružit će im se Jonghyun iz CNBLUE, Henry iz Super Junior-M, Yewon i Gong Seung Yeon.

Song nastavlja rasti u slavu svojom nedavnom ulogom u Unkind Women. U Unkind Women glumi glumačka ekipa u kojoj dominiraju žene, a Song Jae Rim je uključena kao instruktorica Kendoa, Lee Roo Oh. Njegova kemija s glumicom Lee Ha Na nastavlja se zahuktavati, zajedno s ocjenama za hit show. Publika je pohrlila na KBS2 dramu, koja je osvježavajuća alternativa nedavnom priljevu psiholoških i nadnaravnih serija.