Dugo očekivana i voljena romantična komedija-dramska serija 'Police University' u kojoj glume Cha Tae Hyun, B1A4 Jinyoung i f(x) Krystal objavila je nove fotografije izrezane prije izlaska svoje pete epizode.

U međuvremenu, 'Police University' kontinuirano privlači nove gledatelje dok dramska serija ostaje na vrhu s visokom gledanošću među ostalim dramama od ponedjeljka do utorka na južnokorejskoj televiziji.

Yoo Dong Man i Kang Seon Ho konačno rade zajedno, Kwon Hyuk Pil postaje sumnjičav

U prethodnoj epizodi, Yoo Dong Man, kojeg glumi glumac Cha Tae Hyun, postaje očajan jer je njegovog podređenog napao nepoznati krivac na sveučilištu koji je također dio jedine ilegalne kockare koje je pokušavao uhvatiti.S iscrpljenošću i očajnim srcem, Yoo Dong Man traži pomoć od brucoša koji ima najbolje hakerske vještine Kang Seon Hoa, kojeg glumi B1A4 je Jinyoung .

(Foto : KBS)

U petoj epizodi osjetila se neobična napetost između Yoo Dong Mana, Jinyounga i profesora prava Kwon Hyuk Pila, kojeg glumi glumacLee Jong Hyuk, koji su bili okupljeni na jednom mjestu.

Dok Kang Seon Ho crpi inspiraciju od slobodoumnog detektiva, pristaje pomoći Yoo Dong Manu u potrazi za kriminalcima. Međutim, atmosfera postaje napeta jer Yoo Dong Man postaje sumnjičav prema svom kolegi, profesoru prava Kwon Hyuk Pilu.

U SLUČAJU DA STE PROPUSTILI: 'Policijsko sveučilište', epizoda 4: Krystalina odvratna prošlost postaje vruća tema, Cha Tae Hyun i Jinyoung udružuju se u hvatanju kriminalaca

(Foto : KBS)

Njih dvoje su postali tim koji zajednički radi i sastaje se u praznoj učionici. Yoo Dong Mana i Kang Seon Hoa uhvatio je profesor prava Kwon Hyuk Pil, koji je očito ljut na detektiva.

Detektiv Yoo Dong Man ima svoj prepoznatljivi grub i hladan izraz lica, dok je razrogačeni Kang Seon Ho ispunjen iznenađenjem.

(Foto : KBS)

Pojavljuje se Kwon Hyuk Pil i stvara napetost u prostoriji, što podiže očekivanja i iščekivanje na drugu razinu jer obožavatelji i gledatelji postaju znatiželjni što se dogodilo u sobi.

Gledatelji 'Policijskog sveučilišta' s nestrpljenjem očekuju vidjeti kako će Kwon Hyuk Pil biti upleten u slučaj ilegalnog online kockanja.

Oh Kang Hee vidi Kang Seon Hoa u romantičnom svjetlu

Zanimljivo, kad god Oh Kang Hee, koju glumi članica f(x) i glumica 'Sweet & Sour' Kristal , osjeća se tužno ili turobno, Kang Seon Ho je tu da je razveseli.

(Foto : KBS)

Kad plače, Kang Seon Ho je tu da joj obriše suze, zbog čega svačije srce zatreperi.

MOŽDA TI SE SVIDI: f(x) Krystal Jung Status veze 2021.: S kim je izašla zvijezda 'Police University' nakon što je prekinula vezu s EXO Kaijem?

Ovim, Oh Kang Hee, nesvjesna svog načina razmišljanja vođenog karijerom, postaje neobična privlačnost za svog kolegu kapetana i počinje ga vidjeti u romantičnom svjetlu.

(Foto : KBS)

Nova romansa između judo djevojke Oh Kang Hee i hakera Kang Seon Hoa jedna je od glavnih ključnih točaka za gledanje nove dramske serije.

Produkcijski tim 'Policijskog sveučilišta' potaknuo je gledatelje: 'Naša drama je stvorena za gledanje obitelji jer je to prepuna drama ispunjena trilerom, akcijom, komedijom i romantikom. Veselite se razvoju koji premašuje očekivanja u budućnosti.'

'Policijsko sveučilište' 5. epizoda Datum izlaska

'Police University' vodi redatelj Yoo Kwan Mo, a napisao je scenarist Min Jung, a producirao Lee Yoon Jin za KBS2.

(Foto: KBS)

Peta epizoda 'Policijskog sveučilišta' trebala bi se na male ekrane pojaviti u ponedjeljak, 23. kolovoza u 21:30 sati. KST na KBS2.

TAKOĐER VAM SE MOŽDA SVUDJETI: B1A4 Jinyoung Neto vrijednost 2021: Koliko je bogat glumac 'Policijskog sveučilišta'?

Također će biti dostupan za međunarodni streaming na Viu.
Pregled 5. epizode 'Police University' pogledajte ovdje:

ČITAJ VIŠE: 'Police University' predstavlja poseban poster s B1A4 Jinyoungom i f(x) Krystal's Amazing Chemistry

Pratite KDramastars za više Kdrama, KMovie i vijesti o slavnim osobama!

KDramastars posjeduje ovaj članak.

Napisao Elijah Mully.