Potvrđeno je da je datum izlaska 'Pixels' određen za 24. srpnja 2015. prema IMBD izvješću. Prethodno je Hollywood Reporter ranije rekao da je datum izlaska Pixela, u kojem glume glumac 'The Wedding Singer', Adam Sandler i glumac 'Game Of Thrones', Peter Dinklage, određen za 15. svibnja 2015. godine.

3D animirani film uživo prati priču o skupini prvaka arkadnih igara iz 80-ih. Bit će pozvani u pomoć da obrane Zemlju od izvanzemaljskih osvajača koji su naše klasične arkadne igre pogrešno protumačili kao objavu rata. Ostale uloge su Josh Gad, Kevin James, Michelle Monaghan i Brian Cox.

Razlog pomicanja datuma premijere još nije objašnjen. Postava filmova u svibnju su 'Fury Road', 'Pitch Perfect 2', 'Spy In' i Marvelovi 'Avengers: Age of Ultron'. Svi spomenuti filmovi smatraju se natjecateljskim zbog uspješnosti na kino blagajnama.Budući da datum izlaska 'Pixela' pada u srpnju, sada će se izravno susresti s remakeom 'Poltgeist' i 'Trainwreckom' s Amy Schumer u glavnoj ulozi.

Povezane vijesti: 'The Ridiculous 6' Adama Sandlera neće proći jer Warner Bros. više nije u pregovorima o snimanju ovog filma. Prema Hollywood Reporteru, glumac ima četiri dugometražna filma ekskluzivno za Netflix, a to bi ga jako zaokupilo. Ostali Sandlerovi nadolazeći filmovi su 'The Hotel Transylvania 2' i 'Pixels'. Publikacija je također dodala da postoji mogućnost izrade 'Grown Ups 3'.

Pogledajte kratki isječak za 'Pikseli:'