Sedma sezona 'Pravih kućanica iz Atlante' mogla bi biti najkontroverznija, pokazuju novi izvještaji.

Za početak, posljednja sezona trebala bi razotkriti nezakonitu aferu Porsha Williama s oženjenim nigerijskim milijarderom. Williams je navodno ljubavnica Bashoruna Hidea Omokorea, izvršnog direktora dviju energetskih tvrtki, rekao je Celeb Dirty Laundry.

'Već je dao Porshi Rolls Royce izrađen po narudžbi za varanje s njim, iako je registriran na njezino ime - procjenjuje se da vrijedi 500 tisuća dolara. Znamo njezin ček od Real Housewives of Atlanta, ne mogu si to priuštiti. Bashorun je bogat i moćan s vezama u Nigeriji. Forbes ga rangira' Milijarderi visoke neto vrijednosti u Nigeriji 'popis', stoji u članku.'Ljubitelji serije morat će pričekati do sedme sezone 7. sezone Prave domaćice iz Atlante, premijere u studenom da vide kako Porsha Williams objašnjava kako je dobila svoj novi otmjeni automobil.'

Sljedeća na listi je najveći Williamsov rival Kenya Moore. 'Prave domaćice iz Atlante' sezona 7 će navodno

igra Kenya Moorea s novim muškarcem. Tko je taj novi čovjek, pitali bi se obožavatelji. Kruže glasine da je riječ o bivšem suprugu Kordellu Stewartu, bivšem suprugu Porsha Williamsa, kolegu RHOA-e.

Kao Media Takeout kaže, Moore i Stewart upoznali su se na otvaranju sportskog bara potonjeg u Charlotteu. Došlo je do trenutne veze i tada je neobičan par počeo izlaziti.

No, Celeb Dirty Laundry također je umiješao Mooreovu vezu, ovaj put i s Nigerijcem. Čini se da Williams i Moore jednostavno vole zadržati to rivalstvo.

'Porsha nije jedini koga su optužili da je spavala s bogatim oženjenim muškarcem. Kenya Moore je stalno pričala o 'afričkom princu' koji je navodno bio Tonye Cole. Kasnije je rečeno da je to bio nigerijski pjevač D'Banj. Poznavajući Keniju, vjerojatno je pokrenula te glasine na naslovnice, jer je ona kurva koja privlači pažnju.'

Ostanite s nama za više vijesti iz sezone 7 'Prave domaćice iz Atlante' ovdje!