Premijera povratničke drame Yoon Si Yoona 'It's Beautiful Now' zabilježila je ovu visoku ocjenu!

U međuvremenu, 'Dvadeset pet, dvadeset jedan' i više vikend drama bilježi blagi pad gledanosti.

Yoon Si Yoonova 'It's Beautiful' nadmašuje ocjenu gledanosti 'Gentleman and Lady'

Nielsen Korea je objavio a izvješće prikazuju najnovije K-drame u udarnom terminu koje su već imale visoku gledanost.Prva na popisu je KBS-ova ljubavna serija 'Sada je lijepo', koja je premijerno prikazana 2. travnja. Nova vikend drama započela je s impresivnih 24,5 posto, što je čini najgledanijom emisijom na bilo kojem kanalu u subotu!

To(Foto : KBS Official Instagram) Yoon Si Yoon, Bae Da Bin | Sada je lijepo poster

Prva epizoda 'Sada je lijepo' dobila je veće ocjene od prethodne KBS-ove serije, 'Gentleman and Lady', koja je zabilježila prosječnu ocjenu od 22,7 posto u cijeloj zemlji. Također je zauzeo isti vremenski utor.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Objava koju dijeli KBS Drama (@kbsdrama)

Drama Yoon Si Yoona i Bae Da Bina prati priču o trojici braće koji pokušavaju izbjeći izlaske i brak sve dok njihovi roditelji ne smisle plan da će onaj tko dovede svoju ženu prvi u obitelji naslijediti obiteljski vrijedan stan.

Sutra(Foto: Netflix Korea Instagram)

U međuvremenu, MBC-jeva fantastična serija, 'Tomorrow', u kojoj glume Kim Hee Sun, Rowoon, Lee Soo Hyuk i Yun Ji On, osvojila je 3,4 posto u cijeloj zemlji, što je pad za više od polovice s drugom epizodom.

'Dvadeset pet, dvadeset jedan i 'Prognoza ljubavi i vremena' vide blagi pad

tvN-ov 'Twenty Five, Twenty One' i JTBC-jev 'Forecasting Love and Weather' zabilježili su pad gledanosti uoči finala.

Serija Nam Joo Hyuk i Kim Tae Ri osvojila je 9,6 posto u cijeloj zemlji. Unatoč tome, megahit drama ostaje broj 1 u svom vremenskom intervalu na svim kanalima.

TAKOĐER PROČITAJTE: 'Zašto me pokušavaš ubiti?' Nam Joo Hyuk razotkriva teorije smrti u filmu 'Dvadeset pet, dvadeset jedan'

(Foto: tvN Drama Official Instagram)
Kim Tae Ri, Nam Joo Hyuk

TAKOĐER VAM SE MOŽDA SVUDJETI: 'Sutra' Epizoda 1: SF9 Rowoon službeno postaje Grim Reaper + počinje s rastućim ocjenama

Serija Song Kang i Park Min Young, koja će se završiti 3. travnja, doživjela je pad gledanosti. Epizoda 15 dobila je ocjenu gledanosti od 5,7 posto u cijeloj zemlji.

Iako je TV Chosun 'Love (ft. Marriage and Divorce) 3 bilježio visoke ocjene sa svakom epizodom. Drama je od prošlog tjedna dobila niže ocjene. Njegova posljednja epizoda zaradila je 8,6 posto u cijeloj zemlji.

U međuvremenu, KBS-ova povijesna drama 'Kralj suza, Lee Bang Won' je svojom posljednjom epizodom blago povećala gledanost od 10,1 posto.

Nadalje, ove nedjelje, 3. travnja, na Netflixu pogledajte završne epizode serijala 'Dvadeset pet, dvadeset jedan' i 'Prognoza ljubavi i vremena'.

U SLUČAJU DA STE PROPUSTILI: 'Prognoziranje ljubavi i vremena' 15. epizoda: Je li se Song Kang pomirio s Park Min Youngom?

Koju od ovih K-drama trenutno gledate? Podijelite svoje komentare s nama!

Za više vijesti o K-dramama, K-filmovima i slavnim osobama, držite svoje kartice otvorene ovdje na Kiltandkeeleyju.

KDramastars posjeduje ovaj članak.

Napisao Shai Collins.