Red Dead Redemption ide na PS4, Xbox One i PC kako je otkrio Rockstar ako je vjerovati izvješćima i glasinama.

Cyberland je izvijestio da franšiza igara Red Dead ide na PS4, Xbox One i PC, a verzija Red Dead Redemption PS4, Xbox One i PC navodno je prikazana iza zatvorenih vrata na PAX Prime i to nije sve, Red Dead Redemption PS4, Xbox Datum izlaska jedne i PC verzije navodno je određen za ožujak 2015.!Treba napomenuti da je ranije ove godine VG 24/7 izvijestio da se Red Dead Redemption 'pojavio u bazi podataka koju je izradio Microsoft kako bi pomogao u određivanju kompatibilnosti aplikacija s različitim operativnim sustavima.'

Prema izvješću VG 24/7, prikazana je PC verzija Red Dead Redemption s različitim statusima kompatibilnosti za Windows 7, 8 i 8.1.

No dobre vijesti za obožavatelje RDR-a ne staju tu jer je datum izlaska Red Dead Redemption 2 određen za iduću godinu, jesen 2015. ako je vjerovati izvješćima.

U izvješću Motoring Cruncha, uočili su profil starijeg programera igara u Rockstaru na društvenoj mreži, čini se da je sljedeća igra na kojoj Rockstar trenutno radi Red Dead Redemption 2.

Prema Motoring Crunchu, viši inženjer, Feinstein, otkrio je da radi na nastavku slavnog IP-a iz Rockstara. Dječak je bio dio tima koji je doveo seriju Max Payne. Na temelju otkrića, samo su tri naslova u borbi za nastavak.

Identificirani su kao Red Dead Redemption, Bully i Manhunt. Sve tri su Rockstarove uspješne priče i sve zaslužuju nastavak. Međutim, Red Dead Redemption je najpopularniji u paketu.

Kako je izvijestio Cyberland, datum izlaska Red Dead Redemption 2 bio je uvjetno određen za jesen 2015. i s obzirom da Rockstar trenutno radi na tome, igrači bi trebali očekivati ​​najavu E3 2015 i datum izlaska Red Dead Redemption 2 u studenom 2015. za PS4 i Xbox One .

Što želite vidjeti u Red Dead Redemptionu 2? Hoćemo li vidjeti povratak obitelji Marston ili bi ona imala još jednog protagonista? Ozvučite u komentarima ispod!