HBO-ove 'Djevojke' sinoć su imale finale treće sezone. Nakon lude posljednje epizode (Hannah daje otkaz Slashu i otpušta je s posla, zatim saznaje da Marnie spava s Rayem, itd.), finale otvara Hannah koja preuzima svoju poštu. Adamova sestra Caroline i Laird (bivša narkomanka), koja živi dolje, očito su zajedno. I ne samo to, nego će dobiti dijete. 'Osjećam kako se stvaraju usne, ovo je žena', kaže luda sestra Hannah u hodniku na ulaznim vratima. Hannah je pita smije li dotaknuti svoj trbuh, a onda nesretno dotakne svoj dok se Caroline odšulja natrag u Lairdov stan. Nakon što je Hannah prekinula s dečkom po drugi put u tri sezone, saznaje sretnu vijest o prihvaćanju u Iowa Writers' Workshop. cure je obnovljena za četvrtu sezonu, ali Hannah se možda seli u Iowu.

'Ušla sam u Iowu', kaže Hannah Marnie dok odjevena ručnikom Marnie u struji svijesti priznaje da koristi 'seks za provjeru' i trebala bi reći Hannah o cijeloj situaciji s Rayem. Sretna vijest brzo prelazi u tužniju scenu između Jesse i njezine nove šefice Beadie. 'Neću ti pomoći da se ubiješ', kaže Jessa. Sada shvaća da njezin posao nema puno veze s arhiviranjem, a puno s eutanazijom. 'Svaki dan se budim razočaran što sam umro u noći', moli Beadie. 'Unajmio sam te jer sam mislio da si ti jedina osoba koja će reći koliko je to potrebno.' Svi znamo da je Jessa vjerojatno jedina osoba koja je dovoljno luda da kaže da na ovako nešto.

U međuvremenu, neurotična Shoshana ludo se izluđuje od metal pjesme nakon što je čula da ne može pokupiti materijale za maturu zbog neuspjeha u 'glaciologiji' (Glaciologija? Je li to pravi sat?). Smiješno, ovo je trenutak kada Marnie odluči svratiti i razgovarati s njom o situaciji s Rayem. Marnie pita: 'Je li ovo loše vrijeme?' najlažnijim glasom koji smo ikada čuli da je koristila. Očigledno ne primjećujući potpuni kaos (tj. prevrnute stolice) u prostoriji, Marnie tada odluči baciti bombu na Shoshanu, koja joj odgovara vriskom: 'Mrzim te' u lice dok je drži dolje u krevetu.Hannah svraća u Adamovu garderobu kako bi mu priopćila sretnu vijest; jasno je iz Adamovog odgovora na njezinu objavu da je njihova veza potpuno gotova. On radi ono što je Patti Lapone upozorila da hoće. U međuvremenu, Marnie svraća u Desinu garderobu, gdje mu daje odabir Jamesa Taylora. Jasno je da je na emocionalno ranjivom mjestu i počinju se ljubiti. Marnie prekida zagrljaj, ne zato što ne želi više, dok mu dodiruje prsa i kasnije se vidi u publici kako blista poput punog mjeseca. 'Marnie, to je još jedna osoba s djevojkom!' Hannah izlane. Marnie je izgubljena tijekom cijele sezone i čini se da za nju nema apsolutno nikakve nade jer nastavlja donositi ove užasne životne izbore.

Hannah zaspi tijekom emisije za koju Elijah predviđa da neće imati dobru gledanost, a Elijah je probudi kada se Adam pojavi na pozornici. Veselo se smiješi dečku kojeg gubi. Adam je uznemiren kada izađe na stražnja vrata Hannah i Elijahu koji su čekali. 'Zašto si mi prije rekao ono o Iowi?' Adam je ljut. Ali da budem iskren, čini se da Adam koristi ovu stvar iz Iowe kao izgovor za prekid s Hannah. Želi je ostaviti, a to je bilo očito u posljednjih nekoliko epizoda. Sada ima razloga da to učini, a da za to nije kriv.

Nakon što Jessa da Beadie tablete, čekaju smrt. Dok Beadie ne dođe sebi, tj. 'Nazovi 9-1-1, ne želim umrijeti!!' Ljudi zbog toga ne pomažete svojoj novoj šefici da se ubije.

Treća sezona je općenito bila pomalo nedosljedna, ako ne i zanimljiva. Bilo je nekih smiješnih, nešto istinitih, ali sveukupno sezona nije bila tako nevjerojatna kao prethodne 2. Marnie je ostala čeznuti za muškarcem kakav ne bi trebala biti, Jessa bi mogla biti osuđena za ubojstvo, a Hannah bi se možda preselila u Iowa. Znatiželjan sam vidjeti što donosi četvrta sezona, ako ne nužno i uzbuđen zbog toga.