RHONY Ramona Singer VS Kristen Taekman! Prave domaćice iz New Yorka Ramona Singer ove se sezone ponaša kao totalni ludak! Zvijezda i model Newbie Housewives Kristen Taekman ne shvaća olako drsko ponašanje Ramone Singer. Zapravo, Kristen u potpunosti stoji na svom mjestu, zbog čega Ramona izgleda poput šašave pse koja više brine o svojoj kosi nego svojim prijateljima. Je li Ramona Singer zapravo mislila da bi se mogla izvući bacivši čašu pinota na Kristen Taekman u Berkshiresu? Ramona je manekenki razbila usnicu! Što Ramona misli da ljudima baca stvari u lice. Stvarno se nadam da će producenti RHONY-ja razmisliti o otpuštanju Ramone iz serije. A prošli tjedan nakon što je Kristen uzvratila vodom na Ramonu, Singer je Kristen čak nazvao kučkom jer je uništila svoje dragocjeno ispuštanje! Ramona na RHONY još jednom dokazuje da to može jesti, ali ne može podnijeti. Singer je započeo vodenu borbu, ali Ramona se naljuti kada Taekman zapravo uzvrati. Ramona, aka Rameana' prema Taekmanu na WWHL-u, dosadila je svima i ponašala se na potpuno isti način na koji Ramons propovijeda da potiče da se ne ponašaju. Reći Kristen da gleda svoja posla dok Ramona očito prelazi granice sa Sonjom Morgan?

A kako kažete na to kako se Ramona zalagala za Avivu nakon što ju je Drescher nazvao 'bijelim smećem' u prošloj sezoni na RHONY. Kako brzo Ramona zaboravlja. Ramona je propustila Heatherinu zabavu jer Aviva nije bila pozvana. Kako brzo Singer zaboravi nazvati Avivu psihopom! Dakle, kada Kristen prozove Ramonu da se nije pojavila na zabavi za koju je prije rekla da će doći, Singer poludi za Kristen. Možete li zamisliti da je Ramona imala zabavu, a Kristen se nije pojavila jer je bila uvrijeđena da još jedna zvijezda Kućanica nije pozvana da dođe? Ramon Singer bi izgubio očne jabučice! Kamo idu prave domaćice iz New Yorka Ramona Singer sa svim ovim licemjernim ponašanjem? Ramona Singer pokazuje na RHONY da nema manira, nema takta i klase. Pjevačica se ponaša kao dijete, ali kada je pozovu na njezino ponašanje, preokrene razgovor na nekoga ili nešto drugo kako bi se maknula s nje. Pjevač se miješa u Sonjin posao kada su Sonjini mladići jedna od rijetkih stvari u životu koje Sonju ovih dana čine sretnom. Ramona tvrdi da voli svoju najbolju prijateljicu iz kućanice, ali ikome ogovara o svojim financijskim problemima u svakoj prilici, odbija Sonjine pothvate i sada je sabotirala njezin ljubavni život.

Pevačica se mora odvojiti od naših njujorških domaćica! Osim što se Ramona ponaša kao potpuni ludak, RHONY ne uspijeva u svakoj epizodi. Smiješne su priče kao što je Carole nadogradila svoj stan tako što je izvadila svoju kuhinju?! Kad je Carole u svojoj ispovjedaonici rekla da žene iz New Yorka ne koriste kuhinju, umalo sam pao sa stolice. Živim u New Yorku i koristim kuhinju svaki dan. Iako nisam bogata zvijezda Real Housewives New Yorka, sama bih kuhala hranu čak i kad bih se družila sa Sonjom Morgan na Upper East Sideu. Pa, to je bilo dosadno, pa se vratimo na Ramonu Singer i njezinu novu neprijateljicu Kristen Taekman i njihovu eskalirajuću svađu koja će RHONY vjerojatno učiniti ukusnim. A Ramona je kupila klima uređaj za ugradnju u Heatherinu kuću bila je neprocjenjiva! Ali njezin smiješni slom mini drame u šumi bio je lud za Ramonom. Počinjem gajiti novopronađeno poštovanje prema novopridošlici i miljenici obožavatelja Kristen Taekman. Taekman je također bila glas razuma kada nije mogla vjerovati da domaćice nisu koristile prekrasne sadržaje u toplicama prošli tjedan. Samo su visjeli i pili dok bi svaka druga žena apsolutno umrla da bi bila u luksuznom toplicama bez financijskih ograničenja.Čovječe, imam 30-minutnu masažu i uzimam svaku sekundu kao da mi je zadnji dan na zemlji! Drago mi je znati da Taekman nije tako razmažen i nezahvalan kao ostale domaćice. Stalno proziva Ramonu i ne dopušta joj da se izvuče tako da se ponaša kao derište. Njezini jednostruki tekstovi također su prilično zabavni.

'Sonja je jedina osoba koju poznajem koja bi mogla fantastično odigrati bankrot', rekla je Kristen Taekman, osvrnuvši se na Sonjine duboke financijske probleme dok Morgan nema problema s plaćanjem računa u drskom salonu za 7 žena.

Taekman u svojoj ispovjedaonici dobacuje još jednu dosjetku nakon što je Ramona bacila svoj Pinot na Kristen rekavši: 'Učim svoju djecu da ne udaraju, ne bacaju. Je li Ramona propustila taj dopis prije 65 godina?'

»Stalno me tjera. Ne uzimam njezin mamac. Mislim da ju još više iritira to što se ne ljutim na nju. Imam miran i racionalan način ophođenja s njom i imam osjećaj da joj je to novo. Nije cool baciti bilo što na bilo koga', piše Kristen na svom blogu nakon emisije.

Kristenin slogan 'Nisam najoštriji alat u šupi...ali sam lijepa' novoj domaćici ne daje pravdu. Njezin je 'alat' oštriji od dosadnih instrumenata Ramone, Sonje i Avive zajedno.

Na čijoj ste strani? Kristen ili Ramona?