Han Ye Seul ispravlja sve što se tiče kontroverzi koje je okružuju.

pod nazivom ' Dopusti da ti kažem SVE ', zvijezda 'Birth of a Beauty' odlučila se pozabaviti problemima na svom Youtube kanalu dok dijeli neka iznenađujuća otkrića o svojoj prošlosti.

Štoviše, prije nego što je počela, objasnila je da je pogledala video s 'Garo Sero Instituta' kako bi mogla jednu po jednu reagirati na optužbe.Han Ye Seul priznaje da ima bivšeg dečka Chaebol

U videu je 39-godišnja glumica hrabro odgovorila na pitanje o svojim prošlim vezama.

Kao što svi znamo, zvijezda serije 'Big Issue' nedavno je objavila da izlazi s bivšim kazališnim glumcem Ryu Sung-Jaeom.

Još u svibnju, Instagram Han Ye Seul sadržavao je niz fotografija uz njenog dečka.

Međutim, unatoč trenutnoj vezi, glumica je proganjana pitanjima u vezi s njezinim bivšim dečkom, za kojeg se kaže da je chaebol.

U videu je priznala da je izlazila s potpredsjednikom DY Holdingsa Won Jinom.

Štoviše, ispričala se i što je povukla njegovo ime, ali je objasnila da želi raščistiti stvari.

'Won Jin Oppa, stvarno mi je žao što se tvoje ime prvi put nakon nekog vremena ovako objavljuje zbog mene. Ali postoje samo stvari koje moram razjasniti, pa se nadam da razumijete.'

ČITAJ VIŠE: Han Ye Seul će glumiti u novoj ljubavnoj drami nakon što je predstavila dečka na Instagramu

Je li Han Ye Seul dobila luksuzni auto od svog bivšeg dečka?

U nastavku videa, glumica je priznala i da joj je bivši dečko darovao Ferrari.

Osim toga, ona se također obrušila na hejtere rekavši: 'Je li nešto loše u tome da dečko svojoj djevojci da auto? Da, i ja sam se time pohvalio. Zašto se ne bih pohvalila darom koji mi je dao moj dečko?'

Čini se da zvijezda 'Madame Antoine' ima sklonost za skupe automobile.

Nad Instagram Han Ye Seula, glumica je pokazala svoj novi ljubičasti Lamborghini nakon čega je slijedio natpis koji glasi: 'Uskoro ću vam ispričati priču. Radujte se! #Ne mogu više podnijeti # Idemo do kraja' što se odnosi na njezinu objavu na Youtubeu.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Objava koju je podijelio Han Ye-seul (@han_ye_seul_)

Han Ye Seoul uzvraća na Institutu Garo Sero

Usred svojih priznanja, ona plješće 'Garo Sero Institute' zbog objavljivanja glasina i čak je njihove priče nazvala 'potpunom fikcijom'.

Prije videa Han Ye Seula na Youtubeu, Institut Garo Sero otkrio je navodni identitet njezina sadašnjeg dečka.

U prethodnom videu, kanal tvrdi da je Ryu Sung-Jae nekada bila muška pratnja, što je ona demantirala i podijelila da su se ona i njezin dečko sreli u karaoke baru.

Kao i s problemom s Jennie iz BLACKPINK, glumica iz '20th Century Boy and Girl' rekla je da KPop zvijezda nije razlog zašto ju je njezin bivši dečko producent ostavio.

'To apsolutno nije točno. Opet, nikad je prije nisam sreo.'

Podsjetimo, prethodno je spomenula da nikada nije upoznala Jennie te je demantirala glasine da ju je ošamarila.

U SLUČAJU DA STE PROPUSTILI: Han Ye Seul brani dečka od zlonamjernih glasina + pljeska uzvraća kontroverzi koja uključuje Jennie iz BLACKPINKKiltandkeeley je vlasnik ovog članka.

Napisala Geca Wills