Ha Young Eun (Song Hye Kyo) postaje emocionalna dok se rastaje s Yoon Jae Gukom (Jang Ki Yong) i njezinom voljenom najboljom prijateljicom Jeon Mi Sook (Park Hyo Joo) u 15. epizodi 'Now, We Are Breaking Up'.

'Sad, We Are Breaking Up' Epizoda 15: Ha Young Eun tješi svoje roditelje

Roditelji Ha Young Eun odlučili su se razvesti. Međutim, dok su bili u procesu razvoda, oboje su se osjećali krivima i shvatili da im je i dalje stalo jedno do drugog.

HJa Young Eun dala je sve od sebe da utješi svoje roditelje usred napetosti.Song Hye Kyo 'Sad, We Are Breaking Up(Foto: @nowwearebreakingup_official Instagram)

TAKOĐER PROČITAJTE: 'Sad, We Are Breaking Up' Epizoda 14: Song Hye Kyo rastrgan između karijere i ljubavi

U međuvremenu, njezin otac Ha Taek Soo (Choi Hong Il) planira obnoviti unutrašnjost njihove kuće kako bi Kang Jung Ja (Nam Gi A) mogao ugodno živjeti. Iako će mu biti teško, odlučio je iznajmiti mali stan nakon što su već dobili papire za razvod.

Hwang Chi Sook osjeća se krivim što je prekinuo vezu sa Seok Do Hoonom

Dok je razgovarala s njegovim ocem, Hwang Chi Sook (Choi Hee Seo) je otkrila da je pogriješila jer je lako osuđivala Seok Do Hoona. Pogrešno ga je shvatila zbog lažnih optužbi bivšeg da je Do Hoon želi samo zbog novca.

Ali bila je zaprepaštena kada je njezin otac, izvršni direktor The One, gospodin Hwang, priznao da se još uvijek susreće i radi sa Seok Do Hoonom jer mu se sviđa kao osoba i kao profesionalac, a on je pristojan momak savršen za nju.

Nakon što je čula te riječi, Chi Sook se osjećala krivom što je prekinula vezu sa Seok Do Hoonom i grubim riječima koje mu je rekla. Razmišljala je hoće li se ispričati ili ne.

Yoon Jae Guk se priprema za Pariz

Danima prije planiranog odlaska, Yoon Jae Guk je konačno predao fotografski studio i spakirao svoje stvari. Ha Young Eun je otišao kod njega da mu pomogne pripremiti svoje stvari. Iako još nije bila sigurna hoće li ići s njim ili ne, Young Eun je ostala podržavati svog dečka i pokušavala prikriti bol kada više ne može biti s njim.

Song Hye Kyo / Now We Are Breaking Up 15. epizoda(Foto: @nowwearebreakingup_official Instagram | SBS)

Prije leta, mama Jae Guka posjetila ga je u studiju i zamolila da je on fotografira. Imali su i prvu zajedničku sliku, što je znak početka njihovog dobrog odnosa majke i sina.

U međuvremenu, Hwang Chi Sook je konačno razjasnila svoj nesporazum sa Seok Do Hoonom i nastavili su ostati jedno uz drugo.

Ha Young Eun se rastaje s Yoon Jae Gukom i Jeon Mi Sook

Ha Young Eun je sve iznenadila kada je predala ostavku i odlučila ispuniti još jedan put u svojoj karijeri. Nakon što je spakirala svoje stvari, Young Eun je otišla na aerodrom vidjeti Yoon Jae Guka. Odbila je ići s njim u Pariz i objasnila je da će njezina ljubav prema njemu ostati ista, iako će se rastati.

Nakon duge borbe s rakom, Jeon Mi Sook umrla je u miru i napustila obitelj i prijatelje. Ha Young Eun i Hwang Chi Sook bili su shrvani što su se oprostili od svog dragog prijatelja.

Park Hyo Joo / Sada se rastajemo(Foto: @nowwearebreakingup_official Instagram | SBS)

Nekoliko dana kasnije, Ha Young Eun je bila više nego spremna da počne iznova.

Hoće li moći ponovno sresti Yoon Jae Guka i konačno imati sretan kraj?

Doznajmo sve u završnoj epizodi 'Sad, We Are Breaking Up' koja će se emitirati 8. siječnja u 22 sata. (KST) na SBS-u!

U SLUČAJU DA STE PROPUSTILI: SM Entertainment izbacio EXO Sehunove snimke iza kulisa u filmu 'Sad, We Are Breaking Up' + glumac se oprostio od svoje uloge Hwang Chi Hyunga

Za više ažuriranja korejske drame, držite svoje kartice otvorene ovdje na Kiltandkeeleyju.

Kiltandkeeley je vlasnik ovog članka.

Ovo je napisao Shai Collins.