Toliko se likova iz k-drame oblači u najmodniju odjeću da je dio zabave u gledanju vidjeti koje će trendove nositi. No, nekoliko k-drama usredotočeno je posebno na modni biznis ili dizajnere, a one su još više stilizirane.

Ako vam moda zatreperi, možda biste željeli pogledati nekoliko od ovih drama koje se ili fokusiraju na modu ili imaju modnog dizajnera kao glavnog lika:

1. 'Ljepota s dječjim licem'. Jang Na Ra i Daniel Choi glume u ovoj romantičnoj komediji o 34-godišnjoj modnoj dizajnerici koja se pretvara da je 10 godina mlađa da bi dobila posao u modnoj tvrtki. Ima sposobnost pretvaranja običnih materijala u uzbudljive kreacije, a također uspijeva zavoljeti dva suradnika.2. U 'I Need Romance 3' likovi rade u mreži za kućnu kupovinu i usredotočuju se na tržišniji kraj mode. Kim So Yeon je voditeljica marketinga koja se zaljubljuje u mnogo mlađeg muškarca, glazbenika kojeg glumi Sung Joon.

3. 'Cinderella Man.' U ovoj priči 'Princ i prosjak', dizajner odjeće s malom trgovinom upoznaje prinčevskog nasljednika modnog carstva koji ga poziva da se zamijeni. Kwon Sang Woo glumi dizajnera, a Im Yoona glumi ambicioznog dizajnera koji je završio francusku školu dizajna.

4. 'I Do I Do.' Kim Sun Ah glumi genijalnog dizajnera cipela čije kolege zovu Medusa. Provodi noć s mladim krivotvoriteljem cipela kojeg glumi Lee Jang Wook i ostaje trudna. To nije ono što je planirala u svojoj karijeri, ali možda joj je to posljednja prilika. Ova drama je obavezna ako volite cipele ili priče o bebama.

5. 'Cheomdamdong Alice.' Moon Geun Young glumi dizajnericu kojoj je teško dobiti dobar posao jer joj nedostaje željeno iskustvo. Ne namjerava se udati zbog novca već se zaljubljuje u nasljednika trgovine odjećom, kojeg glumi Park Shi Hoo.

6. 'Stil'. Ova drama preuzima uređivačku stranu mode i smještena je u izmišljeni modni časopis pod nazivom 'Style'. Kim Hye Soo glumi talentiranu, ali izbirljivu urednicu časopisa, koja je nekoć bila zaljubljena u lik kojeg glumi Ryu Si Won.

7. 'Nedostaješ mi.' Iako se 'Nedostaješ' zapravo ne bavi modom, jedan od glavnih likova kojeg glumi Yoon Eun Hye je modna dizajnerica po imenu Zoe Lou. Njen život je užasan, ali njena odjeća je sjajna.