Obožavatelji K-drame bili su oduševljeni saznanjem vijesti da postoje planovi za 2. sezonu 'Arthdal ​​Chronicles'. Kao ažuriranje, Shin Se Kyung i Lee Joon Gi mogli bi se udružiti za nadolazeći nastavak.

'Arthdal ​​Chronicles' 2. sezona: Shin Se Kyung i Lee Joon Gi potencijalno će voditi dramu

Vijesti1 objavio je izvješće 20. travnja, najavljujući da su Shin Se Kyung i Lee Joon Gi udvarani da vode nadolazeću 2. sezonu 'Arthdal ​​Chronicles'.

Osim toga, obje južnokorejske zvijezde potvrdile su da su primile ponudu da glume u nastavku, ali je još uvijek razmatraju.Shin Se Kyung(Foto: Instagram Shin Se Kyunga)

Ako 'Run On' glumica prihvati ponudu, preuzet će ulogu Tanye, dok je Lee Joon Gi u pregovorima o ulozi Eun Seom i Saye.

Više detalja o njihovim likovima tek treba objaviti.

Što do sada znamo o 2. sezoni 'Arthdal ​​Chronicles'

Prethodno je Jang Dong Gun bio prvi među originalnom glumačkom postavom koji je potvrdio svoj povratak u sezoni 2. Song Joong Ki, Kim Ji Won i Kim Ok Bin još nisu objavili nikakvu izjavu u vezi s njihovim pojavljivanjem u drami.

Shin Se Kyung, Lee Joon Gi(Foto: Instagram Shin Se Kyunga | Instagram Lee Joon Gi)

Dugo iščekivana fantastična serija konačno se vraća novom sezonom nakon tri godine. Očekuje se puno promjena, posebice u castingu.

Sada kada su dvojica, Lee Joon Gi i Shin Se Kyung, već imenovani za možda naslovnicu 2. sezone 'Arthdal ​​Chronicles', očekivanja počinju rasti.

Lee Joon Gi(Foto: Lee Joon Gi Instagram)

'Arthdal ​​Chronicles' je fantastična K-drama koja je premijerno prikazana 2019. na tvN-u. Prikazuje rađanje civilizacije i nacija u drevnim vremenima i priču koja se usredotočuje na mitske heroje, njihovu borbu, ljubav i jedinstvo dok žive u mjestu Arth.

TAKOĐER VAM SE MOŽDA SVUDJETI: Ovo su najbolje i najgore kdrame u 2018. i 2019., po izboru stručnjaka

(Foto: tvN / CJ ENM)

Iako neki gledatelji nisu bili zadovoljni kako je priča o prvoj sezoni napredovala, publika očekuje više razvoja u nadolazećoj sezoni 2. Scenarij će pisati scenaristi Kim Young Hyun i Park Sang Yeon, dok će redatelj Kim Won Seok koji je režirao prethodnu sezonu proći prijestolje Kim Kwang Sik.

Osim toga, budući da je za proizvodnju u prvoj sezoni dodijeljeno gotovo deset milijardi krw, postoji vjerojatnost da će sezona 2 imati isti procijenjeni proračun.

Shin Se Kyung(Foto: Shin Se Kyung Instagram)

Ako Shin Se Kyung potvrdi svoje sudjelovanje, ovo je njezin prvi povratak u dramu nakon njezine JTBC serije 'Run On'.

Kada se casting završi, počinje snimanje. Produkcijski tim ima za cilj emitirati fantastičnu seriju negdje 2023. godine.

U SLUČAJU DA STE PROPUSTILI: Potvrđeno! Druga sezona 'Arthdal ​​Chronicles' Song Joong Kija dolazi 2023.

Što mislite o mogućem udruživanju Shin Se Kyunga i Lee Joon Gija u 2. sezoni 'Arthdal ​​Chronicles'? Podijelite svoje komentare s nama!

Za više K-Drama, K-Movie, i slavnih ažuriranja, držite svoje kartice otvorene na KDramastars.

Kiltandkeeley je vlasnik ovog članka.

Shai Collins je to izvijestio.