Shin Soo Hyun dokazuje svoju svestranost kao glumica dok se službeno pridružuje glumačkoj ekipi nadolazeće serije 'A Blue Spring From A Far'.

Tamnokosa ljepotica potvrda je slave njezina je probojna uloga u seriji 'Žena od 9,9 milijardi' iz 2019., uz Kim Kang Woo, Cho Yeo Jeong, Jung Woong Ina, Oh Naru i Lee Ji Hoona.

Iako je imala samo kratak trenutak, pjevačica-glumica tumači ulogu barmena Jin Ha-na.Potvrđeno! Shin Soo Hyun će se pridružiti 'A Blue Spring From A Far'

Sada pripravnica Sublime Artist Agency pojačava svoju glumačku karijeru novim projektom.

U nedavno izvješće, Dugo očekivana KBS Drama pozdravlja 25-godišnju pjevačicu koja je postala glumica dok preuzima ulogu Park Hye-Ji - otvorene osobe, ali je tajanstvena i ima dvoličan stav.Njezin lik prikazuje hladnokrvnu osobu koja ima osjećaj superiornosti nad svojim akademskim postignućima.

'A Blue Spring From A Far' je istoimena webtoon adaptacija koju je napisao Ji Nyoong koja se vrti oko priče o mladim studentima koji slučajno žive plavo proljeće života.

TAKOĐER PROVJERI: Kang Min Ah govori o istinskom prijateljstvu s glumačkom postavom 'True Beauty'

'A Blue Spring From A Far' Uloge i izdanje

Ranije ove godine, KBS je potvrdio popis glavnih zvijezda za nadolazeću romantično-komedijsku seriju,

Zvijezda 'Love Revolution' Park Ji Hoon prijavila se za ulogu Yeo Joon - šarmantne i simpatične studentice prve godine koja je odrasla u bogatom okruženju.

Nažalost, roditelji su ga zanemarivali zbog prezauzetosti; dakle, nije dobio dovoljno naklonosti od njih.

Još jedna slavna osoba za koju je potvrđeno da glumi u filmu 'A Blue Spring From A Far' je nitko drugi nego protagonistica Kang Min-ah, koja će igrati ulogu Kim Sobin.Ona je studentica treće godine koja je odrasla pod očevom brigom nakon što su joj se roditelji razveli.

Osim ovoga, Kang Min-ah se pojavio u 'Cheer Up!' 'Bring It On', 'Ghost!' 'The Time' i njezina nedavna, rom-com serija 'True Beauty' iz 2020. zajedno s Moon Ga-young, Cha Eun-woo, Park Yoo-Na i Hwang In-youp.

Glavnu postavu za nadolazeću KBS dramu dovršava Lee Shin Young.

On će tumačiti lik Nam Soo Hyuna, koji je odrastao u obitelji koja proživljava financijske probleme. Unatoč tome, ostao je briljantan i perfekcionist student koji se ističe na akademskom polju.

Kako bi izdržao studij, mora raditi na različitim poslovima s skraćenim radnim vremenom kako bi pokrio svoje školske troškove i, u isto vrijeme, bio sposoban uzdržavati svoju obitelj.

Uz glumačku postavu, 'A Blue Spring From A Far' će režirati poznati filmaš Kim Jung-Hyun i zajedno sa scenaristom Jung Won-Jungom.

Obožavatelji reagiraju na nadolazeću 'A Blue Spring From A Far'

Nakon objave KBS-a, obožavatelji su izrazili svoje uzbuđenje na Twitteru i jedva čekaju pogledati uzbudljivu romansu u kampusu.

'Jedva sam čekao vidjeti glumca Parka Jihoona/Yeojuna svakog ponedjeljka-utorka počevši od lipnja na KBS2~ kako se bori za snimanje filma 'Blue Spring Far From A Distance' Jihoonie i sve glumačke ekipe, osoblje,' tvitao je jedan obožavatelj .

The drugi korisnik ponovio je isti osjećaj i napisao: 'Plavo proljeće iz daljine' s Park Ji-hoonom u glavnoj ulozi počinje snimanje u siječnju. Uwaaaaa to su dobre vijesti draga May. Uri jihoonie će preuzeti novu ulogu i sudjelovati u novoj drami. Dakle, on mora biti zauzet pripremanjem te drame.'

ČITAJ VIŠE: Park Ji Hoon glumi u nadolazećoj 'Love Revolution' baziranoj na Webtoon-u

Kiltandkeeley je vlasnik ovog članka

Napisala Geca Wills