Son Ye Jin izrazila je svoje intenzivne osjećaje za svoju nedavnu K-dramu 'Thirty-Nine' s drugim glavnim zvijezdama Kim Ji Hyun i Jeon Mi Do.

Dok se serija JTBC opraštala od gledatelja, 40-godišnja Hallyu zvijezda i novopečeni jela pokazuju važnost melodrame za nju kao glumicu i ženu.

Son Ye Jin govori o svojoj ulozi Cha Mi Jo u filmu 'Thirty-Nine'

Trideset i devet konferencija za tisak Son Ye Jin(Foto : Dispatch Korea)
Trideset i devet konferencija za tisak Son Ye Jin

U intervjuu za korejske medije, TenAzija , Son Ye Jin dijeli ono što istinski osjeća u vezi s ulogom Cha Mi Jo u JTBC-jevom 'Thirty-nine'.Glumica je svoj lik opisala kao nekoga tko je odlučio sakriti svoju bol, 'ali sam se ponašala kao zrela i topla osoba.'

U drami srijedom i četvrtkom, Cha Mi Jo, koja je odrasla u bogatoj obitelji, voditeljica je i izvršna direktorica vlastite dermatološke klinike.

Unatoč tome što je živjela udobnim životom i bila okružena obitelji pune ljubavi, nije mogla pobjeći od svoje bolne prošlosti.

'Trideset i devet' otkriva kako je Cha Mi Jo provela djetinjstvo u sirotištu nakon što ju je napustila biološka majka. Srećom, posvojila ju je obitelj koja prema njoj nije pokazala ništa osim ljubavi i dobrote.

U SLUČAJU DA STE PROPUSTILI: Najljepše korejske glumice u kasnim 30-im do 40-ih: Son Ye Jin, Kim Tae Hee, Song Hye Kyo, More Hallyu Queens rangirane

Kako se intervju nastavlja, Son Ye Jin pokazuje utjecaj serije JTBC na nju kao osobu.

Objasnila je da je 'kao glumica, kao žena i kao osoba koja je upravo prošla kroz trideset devetu, to bio posao koji mi je pružio mnogo utjehe', dodajući da će 'Trideset i devet' biti jedan od izvanredne projekte za nju, izražavajući njezinu snažnu naklonost drami.

Štoviše, Hallyu zvijezda je također bila dirnuta prijateljstvom viđenim u K-drami.

Trideset i devet(Foto: JTBC)

Kaže da osjeća 'zavidnost na prijateljstvu onih koji su više brinuli jedni za druge nego za sebe.'

Na kraju, poželjela je da je 'Trideset i devet' publici dala 'malo topline' onima koji su proživljavali 'umoran život' i suosjećala s gledateljima koji trenutno trpe bol i nelagodu.

Finale 'Thirty-devet' s visokom ocjenom gledanosti svih vremena + isti datum kao vjenčanje Son Ye Jina s Hyun Binom

(Foto: JTBC)

Serija od 12 epizoda povratak je Son Ye Jina na male ekrane nakon što je sa sadašnjim suprugom Hyunom Binom predvodio hit K-dramu 'Crash Landing on You'.

Finale 'Thirty-devet' završava na visokoj točki nakon što je označio svoj novi osobni rekord.

Prema Nielsen Korea, emisija je dobila prosječnu ocjenu u cijeloj zemlji od 8,1 posto, što je najviše od premijere drame.

Osim toga, gledatelji su na društvenim mrežama naveličali i finalnu epizodu, izražavajući kako je kraj lijepo izveden. Finale 'Thirty-devet' također je bilo istog dana kada je Son Ye Jin vjenčao s Hyun Binom.

Dvojac se vjenčao na intimnom vjenčanju na otvorenom u Grand Walkerhill Seoulu 31. ožujka.

Fotografija vjenčanja Hyun Bin i Son Ye Jin(Fotografija : Vast Entertainment | Naver) Vjenčanje Hyun Bin i Son Ye Jin (Fotografija : Vast Entertainment | Naver) Vjenčanje Hyun Bin i Son Ye Jin

Nazvano 'vjenčanjem stoljeća', među gostima su obitelj, rođaci i bliski prijatelji para.

Uočeni su na događaju Gong Hyo Jin, Kim Ji Won, koji je bio Hyun Bin-ov kolega u 'Secret Garden', i Jung Hae In, glavni čovjek Son Ye Jina u filmu 'Something in the Rain.'

ČITAJ VIŠE: Vjenčanice Son Ye Jin: ovi renomirani dizajneri stoje iza nevjestinih blistavih haljina

KDramastars posjeduje ovaj članak
Napisala Geca Wills