BLACKPINK Jisoo i Jung Hae In prikazuju kemiju iz stvarnog života čak i kada kamere ne rade! U nedavno objavljenom videu iza kulisa, dvoje glavnih glumaca održavaju svjetlo raspoloženja unatoč emotivnoj završnoj sceni svojim ljupkim neprestanim zafrkancijom.

BLACKPINK Jisoo, Jung Hae u filmu 'Snowdrop' iza kulisa prikazuju kemiju iz stvarnog života

Dana 2. veljače, nedavno završena JTBC-jeva ljubavna drama 'Snowdrop' predstavila je novi video iza kulisa, uključujući snimanje posljednje scene glavnih zvijezda BLACKPINK Jisooa i Jung Hae Ina.

U drami, Im Su Ho (Jung Hae In) žrtvuje svoj život kako bi spasio Eun Young Ro (BLACKPINK Jisoo) od zla, što dovodi do njegove iznenadne smrti. Scena je natjerala svakog gledatelja da se srce stegne od boli, posebno kada Su Ho daje Young Rou kasetu na kojoj se nalaze njegovi istinski osjećaji prema potonjem.(Foto : JTBC) Jung Hae In i BLACKPINK Jisoo | Snješka još uvijek

MOŽDA TE VAS ZANIMA: Nedostaje 'Snowdrop'? Oživite romansu Im Su Ho, Eun Young Roa s dirljivim zvučnim zapisima drame

Uoči snimanja finala, Hae In, Jisoo i njihov redatelj raspravljaju o tome gdje bi Hae Ina zapravo trebao pucati u prsa. Redatelj je rekao: 'Mladi Ro te mora stalno svlačiti kako bi pronašao ranu od vatrenog oružja ako je šminka samo izvana', izazvavši smijeh.

Kako se snimanje nastavlja, redatelj signalizira Hae Inu da se ponaša kao da njegov lik ne umire na kraju. Jung Hae In uzdiše i smije se: 'Ti mučiš gledatelje!'

Prije nego što Hae In i Jisoo snime tešku scenu, dvojica glumaca se šale dok Jisoo govori obožavatelju govoreći: 'Odmarat ću se kod kuće kada završimo sa snimanjem [drame].'

(Foto : JTBC) Jung Hae In i BLACKPINK Jisoo | Snješka još uvijek

Hae In u šali grdi Jisoo: 'Jesi li u osnovnoj školi?'

Nakon snimanja scena koje zahtijevaju vanjski krajolik, Jung Hae In i Jisoo odlaze u potkrovlje na posljednju scenu para. Uz redatelja, Lee Hwa Ryunga i Park Sung Woonga, glumačka postava religiozno uvježbava svoje replike.

U SLUČAJU DA STE PROPUSTILI: 'Snowdrop' Epizoda 15 i 16: Jung Hae In obećava da će voljeti BLACKPINK Jisoo do kraja života

Nakon što su glavni glumci potpuno uronjeni u svoje likove, snimaju Su Hoove potresne posljednje trenutke s Jisoo.

(Foto : JTBC) Jung Hae In i BLACKPINK Jisoo | Snodrop i dalje

Zbog nevjerojatnih glumačkih vještina, a posebno zbog kemije Jung Hae Ina i BLACKPINK Jisooa, 'Snowdrop' je postigao veliki uspjeh.

Pogledajte cijeli video ovdje !

'Snowdrop' će se emitirati na Disney+ USA

Groznica 'Snowdrop' još nije gotova! Nekoliko tjedana nakon završetka drame, drama JTBC-a bi trebala napasti SAD!

Konferencija za novinare Jung Hae In i BLACKPINK Jisoo / Snowdrop(Foto: JTBC Official Instagram) BLACKPINK Jisoo i Jung Hae In

Zbog pozitivnih povratnih informacija i velike baze obožavatelja diljem svijeta, Disney+ je odlučio emitirati svih 16 epizoda 'Snowdrop' s engleskim titlovima u SAD-u.

VIŠE PROČITAJTE OVDJE: BLACKPINK Jisoo, 'Snowdrop' Jung Hae Ina bit će dostupan na Disney+ USA

Drama 'Snowdrop' ima za cilj pružiti zabavu i utjehu međunarodnim obožavateljima kroz Disney+. Bit će dostupan za streaming 6. veljače!

Što mislite o bliskosti i konačnom nastupu BLACKPINK Jisooa i Jung Hae Ina? Podijelite svoje mišljenje s nama u komentarima ispod!

Kiltandkeeley je vlasnik ovog članka.

Napisao Elijah Mully.