Uoči dugo iščekivanog finala sezone serije 'Reborn Rich', glavna zvijezda Song Joong Ki odao je počast svom kolegi Lee Sung Minu nakon srceparajuće epizode.

Od premijere serije, JTBC-jeva serija nastavlja skupljati gledanost, a da ne spominjemo ogromnu pompa na društvenim mrežama jer vikend K-drama ne prestaje zadiviti gledatelje šokantnim obratima po epizodi.

Dok je 'Reborn Rich' emitirao svoju 13. epizodu, gledatelji mogu svjedočiti neočekivanim preokretima jer je preminuo Jin Yang Chul, osnivač i predsjednik Soonyang grupe, kojeg glumi Lee Sung Min.Nakon što je preživio neuspjeli atentat, Jin Yang Chul umro je zbog bolesti ne ostavivši za sobom nasljedstvo za svog omiljenog unuka Jin Do Joona, kojeg glumi Song Joong Ki.

Ne može se poreći da je 13. epizoda jedan od vrhunaca cijele sezone jer ukazuje na neočekivanu osobu koja stoji iza pokušaja ubojstva u koji su uključeni Jin Do Joon i Jin yang Chul.

Epizoda je naglo porasla do neba nakon što je Nielsen Korea objavio da je dobila prosječnu gledanost u cijeloj zemlji od 22,456 posto.

Zanimljivo je da je epizoda 14 'Reborn Rich' zabilježila rekord svih vremena nakon što je dosegla nevjerojatnih 24,936 posto.

Time je drama Song Joong Kija postala 2. najgledanija serija u povijesti kabelske televizije, pobijedivši megahit K-dramu iz 2018. 'SKY Castle'.

Međutim, britanski remake 'Doktora Fostera' pod nazivom 'Svijet vjenčanih' u kojem glume Kim Hee Ae, Park Hae Soo i Han So Hee ostao je neprikosnoven za najgledaniju seriju u povijesti kabelske televizije.

Song Joong Kijina Instagram objava 'Reborn Rich' Lee Sung Min s dirljivom objavom

Sa samo dvije preostale epizode, Song Joong Ki zadirkuje gledatelje nikad prije viđenim fotografijama glumca s veteranskom zvijezdom Lee Sung Minom.

U svojoj nedavnoj Objava na Instagramu , zvijezda Hallyu piše kratku, ali srdačnu poruku svom djedu na ekranu.

(Foto: JTBC) (Foto: JTBC) (Foto: JTBC)

ČITAJ VIŠE: Song Joong Ki, Shin Hyun Bin priznaju da se osjećaju 'krivima' zbog portretiranja studenata u 'Reborn Rich' - Evo zašto

Uz niz fotografija snimljenih tijekom produkcije, natpis na Instagramu Song Joong Kija glasi 'Volim te, djede', referirajući se na nagrađivanog glumca.

U odjeljku s komentarima gledatelji su izrazili kako će im nedostajati lik Lee Sung Mina kao i kemija između njega i Song Joong kija.

Osim toga, fanovi su istaknuli i srceparajuću scenu u 14. epizodi, posebno snimku predsjednika Jin Yang Chula.

Gledatelji očekuju da će Lee Sung Min osvojiti Daesang

(Foto: JTBC)

Osim što je 'Reborn Rich' povratak K-drame Song Joong kija, gledatelji su se zaljubili i u glumačku postavu, posebno u to kako Lee Sung Min tumači predsjednika Jin yang Chula.

Time je izvješće navodi da je publika istaknula zašto veteranska zvijezda zaslužuje nagradu za svoju izvedbu vrijednu daesanga u 'Reborn Rich'.

Gledatelji se nadaju da će Lee Sung Min kući donijeti veliko priznanje na Baeksang Arts Awards 2022. za svoju realističnu glumu u seriji JTBC.

U SLUČAJU DA STE PROPUSTILI: Glumci 'Reborn Rich': Upoznajte 4 problematična zlikovca u drami Osveta Song Joong Kija

br />Napisala Geca Wills