Godina 2021. jedna je od zlatnih godina za južnokorejsku dramsku i filmsku industriju. Nekoliko filmova i drama globalno je prepoznato po svojoj besprijekornoj radnji i nevjerojatnim glumačkim izvedbama.

No, jedna od drama koja je izazvala veliku buru u cijelom svijetu je 'Squid Game' Hwang Dong Hyuka, u kojoj su glumili veterani Lee Jung Jae i Park Hae Soo te zvijezde u usponu Wi Ha Joon i Jung Ho Yeon.

No, nekima se radnja i završetak drame nisu svidjeli. Aktuelni NBA prvak Los Angeles Lakersi Lebron James izričito je rekao da mu se ne sviđa završetak 'Squid Game'. Pokrenut, odgovara redatelj Hwang Dong Hyuk.NBA zvijezda Lebron James uživa u igri lignji, kritizira završetak drame

Ranije ovog tjedna, Los Angeles Lakersi Lebron James i Anthony Davis uhvaćeni su kamerom kako razgovaraju o svjetskoj kino blagajnama drami 'Squid Game'.

Lebron James(Foto: LFC)

Mnoge je odbilo iznenadno priznanje Lebrona Jamesa, rekavši da mu se kraj ne sviđa.

'Idite na let i vidite svoju [redigirano] kćer,' predložila je NBA zvijezda, referirajući se na kraj posljednje epizode drame.

U SLUČAJU DA STE PROPUSTILI:Netflixova 'Squid Game' navodno se kvalificirala za nominaciju za Primetime Emmy Awards

Zanimljivo je da se radnja zgušnjava dok redatelj 'Squid Game' Hwang Dong Hyuk plješće NBA zvijezdi kroz intervju za The Guardian.

Kreator 'Igre lignji' uzvratio je kritikama Lebrona Jamesa o završetku drame

Hwang Dong Hyuk, potaknut, upitao je NBA zvijezdu: 'Jeste li gledali 'Space Jam 2'? Lebron James je cool. Može reći što hoće i ja to poštujem. Jako sam zahvalan što je pogledao cijelu seriju.'

'Space Jam: A New Legacy' najpoznatiji je filmski projekt Lebrona Jamesa, koji je izašao početkom ove godine i dobio pohvale i pozornost.

Hwang Dong Hyuk(Foto: Netflix) Kreator igre lignje Hwang Dong Hyuk

'Ali nikad ne bih promijenio svoj završetak. To je moj kraj. Ako ima svoj kraj, onda bi možda mogao napraviti svoj nastavak kako bi se zadovoljio', nastavlja Hwang Dong Hyuk, 'Provjerit ću ga i reći mu: 'Sviđala mi se tvoja drama, osim kraja'.

ČITAJ VIŠE: Glumica 'Squid Game' Jung Ho Yeon pridružuje se BTS-u kao ambasador Louis Vuittona

Svađa na internetu zabavljala je mnoge. No šale na stranu, očito je da se niti jedna strana ne uzrujava zafrkancijama, ali to govori o glavnoj privlačnosti emisije.

S druge strane, 'Squid Game' je sada službeno jedna od najvećih i najuspješnijih serija na Netflixu ikada, čak i u usporedbi s 'Igrom prijestolja'.

TAKOĐER PROČITAJTE: Glumica 'Igre lignji' Kim Joo Ryung stječe 1,6 milijuna pratitelja + izražava zahvalnost obožavateljima

Jeste li gledali dramu 'Squid Game' na kino blagajnama? Što mislite o njegovom završetku? Podijelite svoje mišljenje s nama u komentarima ispod!

Pratite Kiltandkeeley za više KDrama ažuriranja i slavnih osoba!