Glumci i televizijske osobe najčešće nemaju vremena za izlaske i razmišljanje o svojim društvenim životima zbog svojih zauzetih i sukobljenih rasporeda.

Međutim, ako dva glumca dobiju isti projekt i njih dvoje se bolje upoznaju, velika je vjerojatnost da bi se dva glumca mogla zaljubiti jedno u drugo.

U ovom slučaju, Park So Dam, koja je prošla put do slave, dobila je ulogu u hit drami 'Record of Youth' iz 2020. uz Park Bo Guma.

Njihova kemija navukla je gledatelje da iščekuju seriju do kraja, a zbog toga je Park So Dam tada bio upleten u glasine o spoju sa zgodnom kolegicom. Nastavite čitati kako biste saznali!

Park So Dam dijeli svoja iskustva u vezi

Glumica 'Parazita' nije nova u spojevima i vezama. Zapravo, u prošlosti se zaljubila i srce joj je slomljeno.

Prema glumičinim riječima, jednom se u srednjoškolskim godinama jako zaljubila u kolegicu. Sa hrabrošću, Park So Dam zamolila je tipa da joj se vrati. Misleći da su možda uspjeli, briznula je u plač nakon što ju je tip koji joj se sviđao izbjegavao.

Park So Dam(Foto: Pregled)

Ali bol u srcu nije je spriječila da se nekome sviđa. Međutim, ona i njezina prijateljica vole istu osobu. Tip i So Dam su na kraju postali ekskluzivni i izašli su na spojeve. No, ni to nije uspjelo jer se tip u to vrijeme više fokusirao na studij, a ne na romantične veze.

Tako je Dam otkrila da je cijelo vrijeme plakala nakon što su prekinuli, te da je toliko vremena provela u svojoj sobi sama dok je dvije duge godine slušala Gummyjev 'If You Come Back'.

Park So Dam(Foto: JTBC)

Jadna glumica je odskočila i usredotočila se na sebe. Srećom, dobila je probojnu ulogu u misterijskom trileru iz 2015. 'The Priests', čime je započela njezinu karijeru.

Park So Dam na filmu 'Pepeljuga s četiri viteza', 'Parazit' i još mnogo toga

Film 'The Priests' iz 2015. donio joj je brojne velike glumačke ponude. Osim toga, osvojila je više nagrada za najbolju novu glumicu za svoju impresivnu glumu opsjednute srednjoškolke.

Godine 2019. glumila je u nagrađivanoj crnoj komediji 'Parasire' zajedno s velikim zvijezdama Choi Woo Sik, Cho Yeo Jeong, Jang Hye Jin i drugima.

Park So Dam(Foto: Park So Dam's Instagram | W Korea)

Također je proširila svoj spektar i pridružila se popularnoj estradi 'Tri obroka dnevno: Planinsko selo'.

Sljedeće godine, Park So Dam je dobila ulogu u omladinskoj drami 'Record of Youth' kao ambiciozni vizažist uz Park Bo Gum i Byun Woo Seok.

U SLUČAJU DA STE PROPUSTILI: Status veze Choi Woo Sik 2021.: Je li glumac 'Naše voljeno ljeto' stvarno izlazio s bivšom suigračicom Park Seo Joon?

Park So Dam se pohvalila svojim osvježavajućim čarima i glumom. Konkretno, javnost je dobro prihvatila njezinu kemiju s glavnim čovjekom Parkom Bo Gumom.

Park Bo Gum i Park So Dam Sweet First Kiss In tvN(Foto : Foto : tvN )
Park Bo Gum i Park So Dam slatki prvi poljubac u tvN 'Record of Youth'

Zbog neosporne sinergije dviju zvijezda na ekranu, glasine su se proširile poput požara. Tijekom emitiranja drame, izvijestilo se da su Park So Dam i Park Bo Gum u tajnom braku jedno s drugim.

Status veze Park So Dam u 2021

U lipnju 2020. Park Bo Gum je primijećen u parku Hanwool u gradu Siheung nakon što je završio snimanje drame.

Video nalik paparazzu sadržavao je Park So Dam i Park Bo Guma koji se smiješe od uha do uha držeći se za ruke, izazivajući divljenje obožavatelja.

Park Bo Gum i Park So Dam(Foto: tvN)

Obožavatelji su duboko uloženi u blisko prijateljstvo dvojice glumaca. Međutim, ni Park So Dam ni agencije Park Bo Guma nisu potvrdile i demantirale te glasine do ovog pisanja.

Park So Dam, trenutno 32-godišnjakinja, slobodna je i fokusirana je na karijeru glumice jer njezino ime polako stječe prepoznatljivost ne samo u Južnoj Koreji nego i u Aziji.

Trenutno se glumica priprema za svoj nadolazeći povijesni film 'Ghost' zajedno sa Sol Kyung Guom i glumicom 'One the Woman' Lee Honey.

ČITAJ VIŠE: KIŠA kontrolira pokrete tijela Kim Bum u novom smiješnom teaseru 'Ghost Doctor'

Drama prati priču o petorice osumnjičenih pod misterioznim 'Ghostom' ili špijunom za antijapanski otpor. Točan datum izlaska filma još nije objavljen.