Ne samo da u 'Oh My Venus' So Ji Sub glumi zgodnog tjelesnog trenera i Shin Min Ah koji glumi njegovu ljubavnu ljubav koja nije u formi, ostatak glumačke ekipe se također lijepo oblikuje.

U 'Oh My Venus' So Ji Sub glumi slavnog trenera Kim Young Hoa. Shin Min A glumi izbezumljenog, mršavog odvjetnika Kang Joo Euna. Nekada je bila poznata po svom vitkom dobrom izgledu, ali se od srednje škole jako udebljala. Izgubivši samopouzdanje i suočivši se sa zdravstvenim problemima, angažirala je Kim da joj pomogne promijeniti život.

U drami također glumi Yoo In Young kao žena čija fizička transformacija i novo samopouzdanje inspiriraju lik Shin Min Ah da počne vježbati. I iznimno ljubazni glumci Henry Lau i Jo Eun Ji potpisali su za uloge u drami. Henry Lau iz Super Junior M glumit će simpatičnog američkog prijatelja So Ji Suba. Henry se nedavno pojavio u drami 'Persevere Goo Hae Ra', dok Jo Eun Ji ima više dramskog iskustva. Pokazala je komični šarm u dramama kao što su 'Osobni ukus' i 'Falling for Innocence'. Jo Eun Ji će glumiti Shin Min Ahinu prijateljicu i pouzdanicu.Sung Hoon, koji je imao glavnu ulogu u nedavnoj drami 'Noble My Love', najnoviji je dodatak glumačkoj postavi. Sung će glumiti još jednog popularnog osobnog trenera, rivala So Ji Suba u poslu i ljubavi. Sung zna sve o održavanju forme. 32-godišnji glumac bio je profesionalni plivač sve dok mu ozljeda nije otežala natjecanje. Okrenuo se glumi, debitirajući 2011. u 'New Tales of the Gisaeng'. Također je imao ulogu u filmu 'Faith: The Great Doctor' s Lee Min Hoom.

Imat će nešto zajedničko sa So Ji Subom, koji je trenirao za karijeru profesionalnog plivača prije nego što se počeo baviti manekenstvom.

Jung Gyu Woon, koji se pojavio u filmovima 'Wonderful Mama', 'God's Gift - 14 Days' i 'Birth of a Beauty', potpisao je ugovor za još neotkrivenu ulogu u 'Oh My Venus'.